2777
2789

آرزو میکنم برای شفای بیماری روحی همسرم 

سلامتی خودم دخترم خانوادم

کم کردن اظافه وزنم اینم آرزوی بزرگمه 

بازشدن درهای رزق و روزی و برکت فراوانی برخونمون

انشاالله یه ماشین خوب بخریم 

کار همسرم رونق پیدا کنه هیچ وقت بیکار نشه 

موفقیت تحصیلی بر دخترم 

پدرو مادرم سفر حج به سلامت برن و برگردن 

و آسایش و آرامش بر همه مردم سرزمینم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما تگت میکنم عشقم بعد با جون و دل بگی به آرزوم رسیدم 😍دوستاتون تگ کن بیان آرزوشون بگن

آرزوم اینه تا سال دیگه ازدواج کرده باشم یه نی نی هم تو شکمم باشه 

لطفا برام دعا کنین یا یه آمین بگید 

ممنون میشم ازتون 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

خاله بشم بچه خواهرم صحیح و سلامت ب دنیا بیاد 

داداشم ی ازدواج موفق داشته باشه خوشحال باشه همیشه 

خودمم ی ازدواج خوب داشته باشم از این حال بد دربیام 

دوتا همکارامم مجردن از صمیم قلبم آرزومه ازدواج خوب داشته باشن 

اون یکی همکارمم خدا بهش ی بچه صحیح و سلامت بده زندگیش شاد بشه 

بچه دختر خالم گوشش و بتونن عمل کنن انقد دختر خالم غصه نخوره 

ی همکارمم داره نامزدیش بهم میخوره انشالله اگه ی صلاحشه بهم نخوره چون دوست ندارم غمی ک من دارم تحمل میکنم و اونم تحمل کنه چون خیلی دختر مهربونه 

انشالله همگی ب ارزوهامون برسیم ♥️

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

دل به دل لوله کشیه گیانم💚💚💚💚💚💚💚💚✨✨✨✨حیف نمیشه عکس فرستاد میخواستم یه گیف خوشگل بفرستم💚💚✨

قربون تو عشق دل من❤❤❤🫀🫀🫀💋💋💋

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

از خدا میخام  بحق همین ماه رجب سلامتی و ظهور آقا امام زمانو  سلامتی و سربلندی خودم و بچه هام در طول زندگی ، یه خونه خوب بخرم وبچه هام سروسامون بگیرند با یه جفت خوب و خوشبحتیشونو ببینم خدا درهای رحمتش رو بروم باز کنه هم بروی من و هم تمام کسانی که خواسته ای دارن و نظرشون به خداست انشاءالله هفته آینده برای اولین بار میخام برم کربلا اصلا دل تو دلم نیست انشاءالله کنار ضریح آقا امیرالمومنین دعاگوی همه نی نی سایتها هستم 

لطفاً شما هم منو دعا کنید