اول اینکه ارزوهاتون رو بنویسید و بذارید وسط قرآن دوم اینکه چله زیارت عاشورا بگیرید برای شهید نوید سفری ایشالا حال مریض هاتون خوب بشه ایشالا هر کی به صلاحشه باردار بشه هر کی به صلاحشه ازدواج خوبی کنه ایشالا دل شکسته ها دلشون آروم بشه ایشالا امام زمان کمک کنن تا حق بیاد بجای تاعدالتی و هر کسی تاوان کارشو بده راست راست نچرخن بلا و مصیبت هاش برای بقیه اینقدر نباشه و در آخر اینکه عدالت بیاد و شر دشمن ها کم بشه
آرزوی خودم 🥺🙂 امسال شب آرزوها اولین شبیه که دیگه آرزوی عشقی ندارم اره من دیگه نمیخام بگم خدایا منو به عشقم برسون
دل امیرعلی رو شاید شکستم ازش جدا شدم اما چاره ای جز این کار نداشتم همه بچهای نی نی سایت. بهم حق دادن و اینکه من برای این کارم کلی منتظر بودم یه نشونه از امام حسین تو خ.ابم ببینم که نشد پس فکر نمیکنم کار بدی کرده باشم اول آرزو میکنم حالش خوب بمونه و عذاب نکشه
دوم آرزو میکنم پدر و مادرم و خواهرم همیشه کنارم بمونن چون جز سلامتی شون ارزویی دیگه براشون ندارم و من جز اونا کسیو ندارم
آرزوی بعدیم اینه حالا که من از امیرعلی جدا شدم خونوادم هیچیو نفهمن که من باهاش بودم و چه کارها که نکردم که اگه بفهمن بد مصیبتی به راه میندازن حالا که همه چیزو دوباره دارم میسازم آتیش به پا نشه و سیم کارتم درست بشه و از سر این سیم کارت راحت شم بدون اینکه کسی چیزی بفهمه
آرزوی آخرم هم کربلا آخر میگم چون امام حسین منو که نمیطلبه همیشه ته قلبم این آرزو رو دارم