2777
2789
اجییی قشنگمممم الهی فداتشم چقدر دوست دارم قربونت برم 🥺🥺🥺🥺🥺⁦❤️⁩💓 ایشالا تک تک آرزوهات برآورده ب ...

دورت بگردم عزیزمیییی😍❤️

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزو های دیگمم اینه که مقداری که میخام و مدنظرم هست رو پس انداز کنم 

خونه مدنظرمو بخریم 

تتبلی رو بزارم کنار و چن تا مهارت یاد بگیرم 

تو درسام موفق بشم و همونطور که گفتم واحدامو یکی پس از دیگری پاس کنم راحت شم

حتما تگم کن سال بعد

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

حماقت کردم ماشینمو فروختم خدایا سال دیگه این موقع ماشین خریده باشم 😭😭😭😭😭

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

آرزو میکنم هیچکسی هیچ غمی تو دلش نباشه

آرزو میکنم فرهنگیان اموزگاری ابتدایی که علاقه همیشگیم بوده قبول بشم

آرزو میکنم سال بعد این روز و این شب کنار محمدم باشمو ازدواج کرده باشیم و زندگیه شادو بدون هیچ غصه ای رو کنار هم دیگه بگذرونیم بدون هیچ دردسری

آرزو میکنم با محمدم کربلا و مشهد بریم و خرجشم با اولین حقوق معلمیم بدم من😊

آرزو میکنم سال بعد ک توی این تاپیک تگ شدم همه این ارزوها به واقعیت تبدیل شده باشنو با اشکی از سر ذوق بهشون نگاه کنم😊💚💕

تا اینجارو که خوندی،امشبم که شب ارزوهاست،میشه بعنوان یه دوست واسه براورده شدن همشون واسم یه صلوات بفرستی مهربون؟!💜😍

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱