2777
2789
آرزو دارم یه موتور بخرم برم پیک موتوری کار کنم واقعا خسته شدم‌. پولم جمع نمیشه. امشب شب آرزوهاست خدا ...

دلم شکست با پستت خدا کمکت کنه گلم ♥️نمیدونم چرا با اینکه نمیشناسمت اشکم جاری شد خدا به دلت نظر کنه 🌺عزیزدلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات صلوات فرستادم عزیزم ایشالله خدا دامنتو سبز کنه😍

ممنون عزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه ها هر کی دعا کرد لایکم کنه

۲ نفر بدترین کارو در حقم کردن دعا کنید تاوان بدن همونجور که من داشتم دق میکردم

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

نظرت در مورد ایردراپای تلگرامی چیه؟بنظرت پول توشون هست؟ارزش وقت گذاشتن دارن؟؟

بستگی به ایردراپش و اون شخصی که وقت میذاره داره.یه سری ایردراپ ها معتبرن و توکن هم میدن واقعا . مثلا داگز واقعا توکن ها رو توزیع کرد.  هر کی هم گرفته بود به راحتی  تونست نقد کنه .یه سری هاشونم که اسکم هستن کلا. بستگی داره تشخیص بدی کدوم معتبره کدوم نیست. وعلت این که   گفتم یکی هم به اون شخص بستگی داره اینه که اون شخص وقت داشته باشه برای اختصاص دادن به این چیزا یانه. و یا اینکه همون مقدار زمان رو اگر به کار دیگه ای اختصاص بده بیشتر سود میکنه یا  تو ایردراپ. من خودم شخصا به نظرم به صرفه نیست .چون اون زمان رو بزارم توی ترید از کل اون ایردراپ برام مفید تره. ایردراپ ها چندین ماه باید هر روز براشون وقت بذاری  حتی هر روز بخوام 10 دیقه برا اون ایردراپ وقت بذارم به جاش  ترید  اسکالپینگ انجام بدم از اون بیشتر سود میکنم

بستگی به ایردراپش و اون شخصی که وقت میذاره داره.یه سری ایردراپ ها معتبرن و توکن هم میدن واقعا . مثلا ...

من یه مدت میزدم ولشون کردم خیلی روی اعصاب و روحیم تاثیر منفی گذاشت.

خیلی ممنون میشم اگه چنتا خوبشو معرفی کنید یه پولی دستم بیاد ازشون

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

دوستان خیاط و علاقمند به خیاطی امضام رو نگاه کنید😊

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

من یه مدت میزدم ولشون کردم خیلی روی اعصاب و روحیم تاثیر منفی گذاشت.خیلی ممنون میشم اگه چنتا خوبشو مع ...

همونطور که گفتم من دنبال نمیکنم به خاطر همونم زیاد نمیشناسم.  ولی از بین اونا که میشناسم paws معتبره   مجیک ادن معتبره. base معتبره .fuel networke معتبره. البته اینا زمان لیستینگ هاشون رو چک کن ببین نگذشته باشه.

خدایا به حق این شب عزیزت اول برای همه مردم ارزو میکنم که همه شاد باشن و احساس خوشبختی کنن و ارزوهاشون که صلاحشونه براورده بشه بعدارزو دارم خدا همه مریضا رو شفا بده برای اعضای خانوادم ارزوی سلامتی و عاقبت بخیری و دل خوش دارم و برای خودم ارزو دارم که کنکور۱۴۰۵بتونم رشته پزشکی بیارم و به ارزوی بچگیم تا الان برسم و اشک شوق مادرم رو ببینم...

همه نینی سایتیا ارزودارم که ارزوهایی که اینجا نوشتید همشون براتون خاطره بشن برای منم دعا کنید و یه امین به ارزوهام بگید و استارتر دمت گرم بابت همچنین تاپینکی و امیدوارم ارزوهای خودتم خاطره شن