2777
2789
میدونی من ۲تا ارزو دارم یکی اینکه توکارم پیشرفت کنم اون یکیم اینکه ایشالله تو تا بعد عید تاپیک بزنی ...

انشاالله که توی کارت بدرخشی💜💜

واااای نکن با من اینجورییی😭😭🫂🫂💜💜💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که توی کارت بدرخشی💜💜واااای نکن با من اینجورییی😭😭🫂🫂💜💜💜

دختر ولی خدایی من هرچی گفتم شدهاااا مثلا دیشب به خالم گفتم فردا دکترمیاد میگه صنم حالش خوبه ومرخص میشه که همون شد دکتراومد امروز دیدش وگفت که فردا مرخصه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

دختر ولی خدایی من هرچی گفتم شدهاااا مثلا دیشب به خالم گفتم فردا دکترمیاد میگه صنم حالش خوبه ومرخص می ...

ای جااانم😭😍

یعنی منم بعد عید عروسیمههه؟😂😂💃

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

تا سال دیگه برم کربلا 

ظهور امام زمان

سلامتی خانوادم 

سایه خانوادم و پدرم رو سرم باشه 

هر روز ورژن بهتری از روز قلبم باشم 

بتونم مرتب نمازامو بخونم 

درسمو تموم کنم

به چادر مادرم وفادار باشم.

برک سرکار حسابداری درست...

بینی مو عمل کنم

ایشاللههه حتما سیسیییی

واااای خدااا😍😂💃💃

الان بلند میشم با امضاااام قر میدم😂💃💃💃

انشاالله قسمت و روزی خودت عزیزدلم💜💜💜💜💜

واااای خدااا😍😂💃💃الان بلند میشم با امضاااام قر میدم😂💃💃💃انشاالله قسمت و روزی خودت عزیزدلم💜💜� ...

خخخخخخ بزار باید اون باید این شعرو بخونه تو قربدی واسش

اسیاب به نوبت عشقممممم من عروسیم حتما دعوتت میکنم با اقایی بیایی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

یه تاپیک دیگم نوشتم 

تیزهوشان قبول شم بریم سنندج 

یه خونه ی خوب با وایب شهر مورد علاقه ممممم

دوستمم بخاطر شغل باباش بیان سنندج باهم خونه بخریم 

واییییییییییییی کاشکی اینجوری میشد

البته اگه صلاحه

عزیزدلم💗🙁✨خیلی سختهخیلی سخت :(

ممنون که درک میکنی عزیزدلم♥️♥️ راستش میگن وسواس از خشکی مغز هست شنیدم تا چهل شب کف پا رو با روغن زیتون اصل چرب کنی و پلاستیک بپوشی روش و بعد هم جوراب ،بعد بخوابی.میگن تمام خشکی بدن و مغز برطرف میشه خیلی از مریضیها میگن بخاطر خشکی هست .اولین فایده این کارهم رفع یبوست هست که مادر کل بیماری هاست .من میخوام انجام بدم توهم اگه شرایطشو داری انجام بده عزیزدلم 🌺🌺

انشالله تا سال دیگه همسرم مهربونتر شده😓

کینه داداشم از دلش رفته و مشکلمون حل شده و من میتونم داداشم و بچه هاش را ببینم😢

دخترم کامل حرف میزنه و واسه من شیرین زبونی میکنه🤗

زندگیم عالی شده و واسه همین یه تو راهی دیگه دارم🌹

انشالله🤲🤲🤲

خدایا لطفا بشنو و حاجتم را بده😭😭

انشالله همگی حاجت روا بشید🌸

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خخخخخخ بزار باید اون باید این شعرو بخونه تو قربدی واسشاسیاب به نوبت عشقممممم من عروسیم حتما دعوتت می ...

خخخخ🤭🤭🤭اره حتماااا

اگه گفت اهنگ مورد علاقت چیه همینو میگم تا یادش باشه😂😂

ای جووونم چشممم😍😍