2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین خیلی درموندم جدایی از بچه چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 29 پست
قبل بچه دار شدن باید به این فکر میکردی، الانم میخوای جدا شی باید بچه تو ببری مگه الکیه به دنیا بیاری ...

قبل بچه دار شدنم نبودن اینا 

زندگیم خوب بود 

کلا ذات مادرشوهرم همینه 

دوتا از جاری هامم بچهاشون گذاشتن رفتن 

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بندازش بیرون پیرزن پر حاشیه رو...چرا شوهرت هیچی نمیگه ...

به شوهرت بگو من امشب رابطه می‌خوام مادرت رو بفرست بره جای دیگه بخوابه ...من نمی‌دونم وقتی هنوز نمیتونن از مادرشون جدا بشن چرا زن میگیرن..البته مشکل از بی زبونی تو هست که تا حالا نه به مادر شوهرت فهموندی که داره غلط اضافی می‌کنه نه به شوهرت چیزی گفتی...

دوری از بچه سختههههه

خیلییی درده

من ک دارم ذره ذره آب میشم از دوری و حسرت بچم.

ب قول کاربرا هرشب با لباس خاب بچسب ب شوهرت و الکی ادای رابطه در بیار

تا ب خودش بیاد.

یاهم با محبت و سیاست شوهرتو رام کن تا ب مادرش اجازه نده بیاد اونجا.

اگه همسرت خوبه 

بخاطر مادرش جدا نشو

دوری بچه آدمو کباب میکنه

خب مگه خونه خودت نیست.

جای اونو بنداز جای دیگه.

اگه چیزی هم گفت  مستقیما بهش بگو شوهرم گفته امشب میخوام رابطه داشته باشیم.

در نهایت اگه قبول نکرد شب ها شوهرتو تحریک کن و کنارش باش.

چندبار کنارش رابطه داشته باشین خودش جمع میکنه میره

خدا لعنت کنه همچین آدمهایی رو 

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

جانم بیخود کردی بچه زاییدی که حالا میخوای رهاش کنیحیوانات هم در قبال بچه هاشون مادری رو تموم میکنن ش ...

مگه تقصیر کنه من از کجا میدونستم زندگی منم میخاد خراب کنه قبلش که نبودن اینجا 

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

ببین من ازروی تجربه میگم بهت 

۱۰ سال بی زبون بودم باحیا بودم فکر آبروم بودم فکر این بودم حرمت کسیو نشکنم شخصیت مهر طلب داشتم ازدرون داشتم خودمو نابود میکردم انقدر حمالی دیگرانو کردم بعد ۱۰ سال خسته شدم زدم به سلیطه بازی شوهرمم یکسالی باهام مقابله کرد جنگ و دعوا و ... دید که نه من آدم کم بیار نیستم و دیگه خودشو خانوادشو آدم حساب نمیکنم خودش کوتاه اومد و افتاد به پام الان آدم شده 

قبل بچه دار شدنم نبودن اینا زندگیم خوب بود کلا ذات مادرشوهرم همینه دوتا از جاری هامم بچهاشون گذاشتن ...

باورش برام سخته نمیشه که مادرشوهرت همزمان هر شب خونه جاری هات بوده باشن بعد اونا از روی بی مسئولتی بچه هاشون به امان خدا ول کرده باشن

مگه تقصیر کنه من از کجا میدونستم زندگی منم میخاد خراب کنه قبلش که نبودن اینجا

برو

مادری مثل تو به درد بچه ها نمیخوره....همون اواره شدنشون بهتر از داشتن مادر خودخواهی مثل تو هست

میزایید و رها میکنید اینقدر راحت

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

قوی باش بچتو زندگیتو ول نکن چرا بخاطر نفهم بودن مادرشوهرت خانواده بچتو از هم بپاشونی این وسط فقط بچت آسیب ببینه و نابود بشه  به جاش جوری خون به جیگر مادرشوهرت کن که پاشه گورشو گم کنه بره زنیکه نفهم 

بهش رو نده باهاش حرف نزن همش بهونه بگیر جلوش با شوهرت دادو بیداد کن تو خونه تاپ و شورتک بپوش هرشب به شوهرت بچسب بگو دلم رابطه میخواد آهنگ بزار صداشو بلند کن انقدر عذایش بده پاشه گم شه