2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد دخترم افتادم چند روز پیش تخم مرغ برداشته بود تو حوله و اینا پیچیده بود 

چراغ مطالعه روشن کرده بود گذاشته بود زیرش اسمشم گذاشته بود اگی     

بعد آخرش عصبانی شدم گفتم مگه دو سالته اینکارا چیه  

منکه تا حالا سعیم نکردم تخم و جوجه کنم اما به این راحتی هم نیست 

اولا اون مرغ باید خروس کنارش باشه که تخمش جوجه شه صرف محلی بودن که کفایت نمی کنه 

دوما اگر مطموئنی تخم نطفه داره مراحلش رو سرچ کن ببین چی میاد 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
مسخرش نکنید. همچین چیزی ممکنه. همین الان به انگلیسی سرچ کردم.

آفرین دخترم

من جوجه چرنده بیرونی بزرگ کردم از تخم در اومده با قطره چکان بهشون فرنی سرد میدادم

بزرگ شدن رفتن 

یا ابلفض فقط محلی باشه جوجه میشه یا اینایی ک مغازه میخریم میخوریم هم جوجه میشه؟

محلی نطفه دارن 

دیدی بعضیا توشون خون هست نباید بخوری

این ها میشن من دوتا اضافی اینکار کردم

آخه چند تا خریده بودیم خواستم املت کنم خون داشتنبرای همین این هارو اینطور انجام دادم ببینم میشن

سطح اطلاعات و سواد ازت چکه میکنه حداقل یه سرچ تو نت میزدی بعد میومدی تاپیکشو میزدی

تخمی که مدت زیادی سرد شده چجوری جوجه شه دقیقا؟

عجب حال خوبیه ✨💃یه موقع هایی هست که دلت میخواد لم بدی و با عشق از رخ دادن چیزهاییکه منتظرش بودی لذت ببری و بگی آخییششش،الان تو همون حالم😆😍 چاییم با دانمارکی خیلی میچسبههههه😋،عَی خدااا سوبله شکرت✌😘😆❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 💪

شما بلدی راهشو بگو پروفسور

راهش ننشه مگه الکی بندازی لا پنبه جوجه دراد🤣🤣🤣🤣

عجب حال خوبیه ✨💃یه موقع هایی هست که دلت میخواد لم بدی و با عشق از رخ دادن چیزهاییکه منتظرش بودی لذت ببری و بگی آخییششش،الان تو همون حالم😆😍 چاییم با دانمارکی خیلی میچسبههههه😋،عَی خدااا سوبله شکرت✌😘😆❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 💪

باور کن شده که منم دارم انجام میدمنطفه دارن همراه خون

تخم سرد شده رو چجوری جوجه کنی آخه اون مرغ بدبخت صب و شب رو تخمشه که یه لحظه سرد نشه و ازش جوجه درار