2777
2789
عنوان

شب آرزو هاست بیا آرزوتو بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

_تو زندگیم ارامش داشته باشم هدفایی که تو ذهنمه بشون برسم

_خنده هام از ته دل باشه از این به بعد زندگیم پر اتفاقای خوب باشه 

_اگرم خدا صلاح دونست یه عشق دوطرفه رو تجربه کنم 

که توش ترسی برای از دست دادن نداشته باشم.

بشه عشقی که تا اخر عمرم قراره  باهاش خوش و خرم باشم

برای همتون هم این آرزو رو دارم💛🦋

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

خدایا امشب صلاح همه رو توی ارزوهاشون قرار بده 

به منم سال دیگه همین موقع یه دوقلو بده یه دختر و یه پسر 

کمکم کن آیه رو بدون اعصاب خوردی از پوشک بگیرم

سال دیگه همین موقع تو خونه‌ی خودم باشم 

توی کارم پیشرفت کنم

گشادیم کمتر شه و فعال تر بشم 

عههه خدا بخدا که میخواستم تگ کنمت الهی حاجت روا بشی

ممنون عزیزم امشب برام ویژه دعا کن 

انشاالله شماهم حاجت روا شی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

آرزوم اینکه یا مال من باشه و برگرده ، یا مال خدا بشه

اینطوری نگو عزیزم

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد و خودت هم دوستش داشته باشی💕

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

ارزو میکنم همه نینی سایتی ها پولدار بشن ازدواج موفقی داشته باشن تو زندگیشون موفق بشن اگه بچه دوست دارن حامله بشن اگه مریضن شفا پیدا کنند رابطشون با خانوادشون درست شه و هر آرزویی دارن برآورده بشه ♥️😊

امشب شب رغبت است بسوی خدا وعبادت.شبی که بایدعبادت کنی واخر دست خاسته وارزویت را ازخدا بخواهی.ازاسمش هم پیداست رغبت ومیل بسوی خدا.اینکه فقط یه ارزو وخاسته ای ازخدا بخواهی خشک وخالی نمیشه.امشب اعمالی دارد سعی کنیدانجام بدهید.روزه امروز غسل نماز دوازده رکعتی زیارت امام حسین  مناجات