2777
2789
عنوان

متاهلم خیلی دوست دارم بلاگر شم ولیی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست
به نظرم اشتباهه،اگه شغلی داشته باشی و بخوای بلاگرش باشی بله ولی من اصلا با بلاگر لایف استایل موافق ن ...

اخه بلاگر لایف استایل اصلا اینایی که ما داریم میبینیم نیست

طرف لایف استایل انگیزشی و شغلی و موفقیت‌ و موارد مثبت میاد تولید محتوا میکنه

حالا بلاگرای لایف استایل ما 

بیبی چک 

با شوهرم دعوام شد 

مادرشوهرم بهم فحش داد

بچم شیر نمیخوره

جشن ختنه سرونو پی پی سرونو سالگرد ازدواج با لباسای دلقک ست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه فک میکنی موضوع هدف استعداد یا توانایی برای ارائه داری حتما بلاگر شو ولی اگه میخوای مثل بلاگرای الان داستان زندگی بنویسی بیای از اختلافات و بحثای خونه صحبت کنی بپرسی غذا چی بذارم و اینا بدون که داری خودتو مسخره خاص و عام میکنی چون بلاگر لایف استایل اینجوری نیست اینا مسائل شخصیه ولی به لطف ی مشت آدم گدا گشنه که برای پول هرکاری میکنن اینستارو که باز میکنی مستقیم میریم تو اتاق خوابو زندگی مردم

اگه همسرت مخالفه نکن، چون اینجوری که شما تعریف کردیم شرایط بلاگر شدن این میدونی که اون شرایطتت به اشتراک بزاری 

و این شروع ناآرامی مجدد زندگیته، وقتی الان از زندگیت راضی هستی چرا دوباره آشوبش کنی 

بلاگرا فقط زندگیشون رو میکنن تو چشم بقیه

با پولی که از حمایت مردم به دست میارن ماشین و ویلا و خونه و... میخرن بعد کلی عکس و کلیپ میگیرن پز میدن و میکنن تو چشم همون مردم

به حرف شوهرت گوش کن اصلا قشنگ نیست کل زندگیت درگیر استوری و پست و... باشی

بلاگرا فقط زندگیشون رو میکنن تو چشم بقیهبا پولی که از حمایت مردم به دست میارن ماشین و ویلا و خونه و. ...

باشه گلم خودمم دودل بودم اشپزیمم خیلی خوبه دوست دارم چون سنم کمه یک هنر یاد بگیرم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

اگه همسرت مخالفه نکن، چون اینجوری که شما تعریف کردیم شرایط بلاگر شدن این میدونی که اون شرایطتت به اش ...

دقیقا درسته 

باشه گلم خودمم دودل بودم اشپزیمم خیلی خوبه دوست دارم چون سنم کمه یک هنر یاد بگیرم

میتونی بجای بلاگری یه هنر یاد بگیره پیج کاری بزنی

مثل انلاین شاپ کارای هنریت یا پیج آموزشی بزنی و دوره آموزشی بفروشی

اگه میخوای فعالیت کنی یه هنری مهارتی چیزی باشه شرایط زندگی به اشتراک گذاشتن که نشد کار

اره به اشپزی و شیرینی پزی خیلی علاقه دارم هم مهارتشو