2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت۱۳ داره؟راضیه؟خیلی کوچولو نیس؟😅

اندازه اش بامزه س😂😍

ولی ازش راضیه کارکردش و اینا

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

من خواهرم ۱۲پرومکس داره خودم ۱۳معمولی دست گیری ۱۳بهتره سبک تره وای کیفیتش هم بهتر شده ولی یکی از اپش ...

در کل ب نظرت کدوم خوبه؟🥲من به لحاظ سایز ۱۲ پرومکسو دوس دارم ولی پولم یه مقدار کمه

در کل ب نظرت کدوم خوبه؟🥲من به لحاظ سایز ۱۲ پرومکسو دوس دارم ولی پولم یه مقدار کمه

به نظرم ۱۳ تو دست راحت تره ۱۲خیلی سنگینه ولی خب هم من از ۱۳راضی هستم هم خواهرم از ۱۲هر دوش خوبه

اسی اشتباه نکن ارزش نداره همه پولتو بدی که چی آیفون بگیری دستت اکر باهاش کار میکنی و گوشی قوی و خوب میخوای ارزش داره ولی اگر فقط چون دلت میخواد اینکارو نکن 

اسی اشتباه نکن ارزش نداره همه پولتو بدی که چی آیفون بگیری دستت اکر باهاش کار میکنی و گوشی قوی و خوب ...

یه دلم همینو میگه

میگه حیف پول که بدی گوشی

ولی خب نمیدونم ک به جاش چیکار کنم

گوشی خودم مشکلی نداره فقط باطریش ضعیف شده الان ایکس دارم