2777
2789

من قبلا حدود ۶ و نیم از خونه میزدم بیرون و ۶ و نیم تا ۷ برمیگشتم 

تازه ونه هم که دو برابر کار بود، و مهم تر از همه شام نداشتیم، میومدیم یا میرفتیم خرید یا هم اگه چیزی کم نداشتیم میخوابیدیم تا ۱۱، ۱۱ شب پامیشدیم یچی درست میکردیم تا یک میخوردیم و میخوابیدیم 😂😂 خیلی سخت بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من

ساعت کاریم جمعا ۹ ساعت بود

جسمی و ذهنی، مداوم

سختیش این بود که سخت به بقیه کارا می‌رسیدم

بعد پسرم فقط صبح میرم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من قبلا حدود ۶ و نیم از خونه میزدم بیرون و ۶ و نیم تا ۷ برمیگشتم تازه ونه هم که دو برابر کار بود، و ...

ب نظرت می ارزید ک اینکار کردی 

تونستی ت اون تایم ب چیزای ک تو ذهنت بود برسی

۹ ساعت خیلی خوبع منظورم ۱۲ساعت ب بالاس

فقط اسمش خوبه😅

۹صبح تا ۱ ظهر

۴عصر تا ۹ شب

یعنی عملا تمام ساعات مفید شبانه روز....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ب نظرت می ارزید ک اینکار کردی تونستی ت اون تایم ب چیزای ک تو ذهنت بود برسی

الان که بهش فکر میکنم خیلی هم احساس پشیمونی نمیکنم 

هر چند خب سخته ولی بگم کاش هیچ وقت این کار نمیکردم نه