2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و خونه دار کمکم کنیننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونین من یه دوره ای خیلی تلاش کردم استخدام شم ولی اونقدر نشد که الان بکساله کلا بیخیال شده بودم. ح ...

فکر میکنی عزیزم 

آدم موقعی ک چند تا کار با هم انجام میده پرانرژی تر میشه

من آدمی بودم تا یک ظهر میخوابیدم 

الان هر روز پامیشم میرم سرکار به خونه و شوهرمم میرسم

اینکه میگی پر انرژی نیستی من میگم عادت می‌کنی.کن خودم قبلاً از تو بدتر بودم کم انرژی ب شدت الان گ مادر شدم دیگ اون آدم قبلی نیستم.انگار با وجود بچه آدم قوی تر میشه 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
بگو در ام شوهرت ماهیانه چقدره بدون در نظر گرفتن بچه و خونه داری رو بیشتر دوست داری یا شاغل شدن تا ب ...

شوهرم ماهیانه سی تا چهل تومن درآمد داره من خودم از روزی که یادمه تو بخش خصوصی کارمند بودم و الانم استخدامی برام جور شده ولی دوست داشتم که وقتی بچه دار میشم دیگه بشینم خونه داری کنم و مادری ولی گیر افتاذم الان

چرا ولی فقط ۹ ماه هست واقغا بچه ی ۹ماهه هنوزم نیاز به مراقبت مادرش داره

اگر توانایی هندل کردن شرایط رو نداری ک نرو وگرنه واسه همه خانمهای شاغل شرایط زایمان و مرخصی همینه. و تا به سن مهد برسه باید یه کمکی پرستار یا خدمتکار داشته باشی