2777
2789
عنوان

گربه ام کلافه ام کرده موندم مردم چطچر بچه دار میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 97 پست
مگه من یا همسرم یا خواهر و برادرام کلا از پدر و مادرمون کندیم که دختر م بکنه؟ صد البته که اونم زندگی ...

عزیز تو برای خلأهای خودت ب دخترت وابسته ای...

میخای خلأهای عاطفی خودتو با حضور دخترت پر کنی..

خدایا شکرت بابت حال خوب 
عزیزم از لحاظ سختی نگهداری گفتم ، گربه نگهداری سختی نداره ولی واسه همینم کلافه ام ،نمیتونم تصور کنم ...

بچه تنوع نگهداری داره ،وقتی کوچیکه واقعا مثل حیوونه ولی وقتی بزرگ میشه نیاز به آموزش داره و وقتی بزرگتر میشه نیاز به همدردی و مشاوره .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه تنوع نگهداری داره ،وقتی کوچیکه واقعا مثل حیوونه ولی وقتی بزرگ میشه نیاز به آموزش داره و وقتی بزر ...

حیوون خونگی خیلی بهتر از بچه اس.. هم نازترین هم گوگولی مهربون عشقه..  بچه بزرگ میشه مایع دردسر و داستان دارا

خدایا شکرت بابت حال خوب 
عزیز تو برای خلأهای خودت ب دخترت وابسته ای...میخای خلأهای عاطفی خودتو با حضور دخترت پر کنی..

اولا که خدا سکر من مشکل عاطفی ندارم که با بچه بر طرف کنم. دوما اینو  در جواب عزیزی که گفت بچه کلا میزاره میره میگم که رفتنش به معنی کندن نیست و حتی با رفتنش آثار وصف نشدنی داره.

وگر نه من قبل تر هم گفتم من کلی حیون تو خونه دارم.

مشکلم با نحوه ی مقایسه ست نه وجودیت حیون یا نیاز به بچه.

عزیز تو برای خلأهای خودت ب دخترت وابسته ای...میخای خلأهای عاطفی خودتو با حضور دخترت پر کنی..

شما که خودت خلا هاتو گربه پر کرده عزیزم 

یه بچه ارزشش هزار برابر گربه است با احترااپ

کاربر ۱۴۰۰ ام helya_banoo که اسم کاربریمو دوست نداشتم و یه تعیلق ریز هم شدم 🥲

شما که خودت خلا هاتو گربه پر کرده عزیزم یه بچه ارزشش هزار برابر گربه است با احترااپ

عزمزم هردو آفریده خدان.. تو داری دوتا موجود که اصلا از نظر فیزیکی ماهیتی باهم فرق دارن مقایسه میکنی... حیوانات و انسان ها دوتا دسته جدان.. هر کدوم عزیزن..

خدایا شکرت بابت حال خوب 
وای از اون شیطوناس استاتر...شیطنت از قیافه اش میباره..حواست باشه نخ و دستمال نخوره🤩🥲😅🤣🤣🤣

واسه من دیشب نخ خورد.نمیدونم از کجا پیدا کرد.تا اومدم از دهنش بیارم قورت داد.امیدوارم طوریش نشه

😅واقعا چطور گربه رو با بچه مقایسه میکنی؟ بچه اولا یه محبت بهشتی داره معصومیتش.دوما داری ذره ذره رشد کردنشو میبینی اینکه چطور مرحله به مرحله یه انسان با تو بزرگ میشه ...اینجور نیست سخت باشه و بیگاری خالی.مدتها قبل نسل بشر منقرض شده بود اگر بچه فقط مزاحمت و دردسر داشت...

واسه من دیشب نخ خورد.نمیدونم از کجا پیدا کرد.تا اومدم از دهنش بیارم قورت داد.امیدوارم طوریش نشه

اخه نخ رو چرا خوردهههه

چرا یجوری رفتار میکنن انگار صبح تا شب گشنگی میکشن؟😂