2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

1617 بازدید | 113 پست

میدونم جالب نیس گفتن این چیزا اما بخدا جایی ندارم بتونم رک و بی پرده صحبت کنم ک بعد برام دردسر هم نشه طرف از حرفام سو استفاده نکنه

من پس فردا وقت دارم پیش دکتر برای گواهی بکارت ب دلایلی میخوام بگیرم نیاید بگید توهینه فلانه 

بعد از استرس خودم با اینه ی نگاهی انداختم و ترسیدم واقعا شاید اندازه ی بند انگشت کوجیکه باز میشه هیچ لایه نازکی هم با عنوان پرده نمیبینم دورش صرفا ی حالت گوشتی زخیم ستاره ستارس ک وقتی زور بزنی اندازه ی بند انگست باز میشه 

استرس گرفتم من تا حالا دوست پسر هم نداشتم چه برسه رابطه اصلا شبیه نمونه های اینترنتی نیس مال من😐 

وقت دکتر دارم ولی دو روز دیگس الان بگید چیکار کنم استرس گرفتم 

لطفا اذیتم نکنید ک اره چرا میگی خب چیکار کنم از استرس بمیرم؟

دکتر تشخیص میده که آسیب دیده ، از بین رفته یا سالمه

نگران نباش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیگم چرا میگی

ولی میگم چرا برات بکارت مهمه؟؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بابا بچه جون اصن پرده وجود نداره

فک میکنی یه پرده کرکره ای باید جلوش ببینی؟

همونه دیگه

ورودی واژن اون شکلیه و پرده ای در کار نیست

بعد رابطه احتمال داره فرمش تغییر جزئی بکنه یا اصلا هیچ تغییری نکنه

من شخصا خودم تغییری با زمان مجردیم نکردم

در نتیجه خرافه و خزعبلات گوگل رو بریزید دور، علمی درباره‌ش بخونید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من نمیگم چرا میگیولی میگم چرا برات بکارت مهمه؟؟

نمیخوام بدم ب طرف مقابلم ک

ولی باید بگیرم ک پس فردا دنیا ک قابل پیشبینی نیس یهو دیدی برگشت گف از کجا معلوم قبلا رابطه نداشتی و.. اینو بزنم تو صورتش 

میگیرم پیش خودم داشته باشم واسه کسی نیس

ازبس بولدش کردن میترسی نگران نباش عزیزم سالمی 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
برای شوهرش مهمه

من اگه شوهری داشتم که منو به خاطر این میخواست صیکشو میزدم حقیقتا

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉