2777
2789
عنوان

شمال برای زندگی خوبه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 32 پست
شیراز زندگی میکنم

خیلی تحقیق کن

یه ذره متفاوته از نظر شهری با شیراز

شاید تو شبراز تر باشی بخاطر امکانات بیشتر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهرش تابستون هم خنکه و شرجی نیست؟

بخش هتی کوهستانیش فقط خوبه .ماکه جلگه هستیم هم گرمه هم شرجی هم نمیشه دو دقیقه شبا بیرون نشست پشه ها سوراخت میکنن 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂میگم شهری هم هست تابستون شرجی نباشه؟

من گیلانی ام 

خب ببین به خاطر نزدیکی به دریا رطوبتش بالاست خیلی از روزای سال هم نموره هوا و خبری از افتاب نیست شاید برای غریبه ها یکم سخت باشه ولی خود مردم عاشق این هوان

از نظر فرهنگی بسیار قوی 

مردم باکلاس روشنفکر اهل تفریح و ...

امنیت شهراشم بالاست 

ولی خب اب و هوا شرایط خاصی داره

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من بیشتر چندروز نمیتونم تو شمال بمونمنمیدونم چرا خیلی دلم میگیرهآب و هواش به روحیم نمیسازه

من برعکس شما میرم شمال روحیم باز میشه عاشقشم

الان ۳ ساله نرفتم

چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

موس مگه یه چیز دیگه نبود؟من شفته موس یاد گرفتم هر بار به کلمه ش فک میکنم میخندم

شرق گیلانی گفتم

موس کردن کپک زدن بر اثر رطوبت را گویند😂

من عاشق شمالماما واسه زندگی کردن طولانی مدت اذیت میشی بخاطر رطوبتی بودن هواش و شرجی و گرما

من همیشه آرزو دارم سمت گیلان زندگی کنم خیلی قشنگه عاشق بارون و هواشم

چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

من گیلانی ام خب ببین به خاطر نزدیکی به دریا رطوبتش بالاست خیلی از روزای سال هم نموره هوا و خبری از ا ...

شما کدام شهری؟من اطراف سنگر ویلا کوچو لو میخام واسه تابستونا

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
شما کدام شهری؟من اطراف سنگر ویلا کوچو لو میخام واسه تابستونا

خب من ده ساله ساکن نیستم از قیمتا و...بیخبرم 

لاهیجانی ام

شرق گیلانی گفتمموس کردن کپک زدن بر اثر رطوبت را گویند😂

واقعا هر چی از زیبایی این گویش بگی کم گفتی🤣

من تره غش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی