2777
2789
عنوان

بین کسی که دوسش دارین و دوستتون داره کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 58 پست

اونی که دوستم داره 

چون برای خودم ارزش قائلم و نمیتونم پای آدمی علاف شم که روی آینده ام با اون هیچ تضمینی ندارم 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیاد فقط باید دوست بمونم باهاش اصلا نمیدونم خانوادش منو بپذیرن یا نه

برو با اون‌که دوست داره

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

نمیشه شرایطم خوب نیست خونه پدرم باید برم

خب ازتحمل کسی که دوسش نداری سختتره شرایطتت؟اگه سختره باهاش ازدواج کن دیگه این زندگی خودته عزیزم ولی من بودم نمیتونستم  واقعیتش اصلا 

جنم داشت میومد میگرفتدت وقتی نیومده بدون به دردت نمیخوره

موقعیت ازدواجتو به خاطرش از دست نده

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
خب ازتحمل کسی که دوسش نداری سختتره شرایطتت؟اگه سختره باهاش ازدواج کن دیگه این زندگی خودته عزیزم ولی ...

بله خیلی تحت فشارم 

حتیدبه نفس کشیدنمم گیر‌میدن

خودمم دلم میخواد سروسامون بگیرم

جلو فامیل دوست اشنا 

بله خیلی تحت فشارم حتیدبه نفس کشیدنمم گیر‌میدنخودمم دلم میخواد سروسامون بگیرمجلو فامیل دوست اشنا

پس اگه اینجوری فکرمیکنی ازدواج کن عزیزم شاید بعدا خوشت اومد ازش چون میگی ظاهرش اگه کسی که دوسش داری هم بهتره...پس امکانش هست ..البته امیدوارم اخلاقش هم خوب باشه