2777
2789

۳۲سالمه بچه نداریم کاره شوهرم بعدازدواج عوض شد از تهران اومدیم یه شهر کوچیک ک هیچ فامیلی نداریم

همشم باهام قهره سره هرچیز کوچیکی هفته هفته قهره اخرین بارم گفت طلاق هیچ بهونه ای نداشت باز برگشت اصلا امنیت عاطفی احساس نمیکنم لیسانسم دارم ولی اینجا حقوقاش تهش ۵ تومنه!روزام تلف میشه اونم ازشوهرم هرلحظه ممکنه جداشیم

نه میشه بچه دارشم نه میشه بگم حالا زوده 

نه کار ن بچه ن شوهر خوب ن کنار خانواده بودن

افسرده شدم

حالا چقدررر خندووون و بااستعداد بودما

بنظرتون چ بایدکرد

باید رفت سراغ همون کار پنج تومنی و همین پول رو پس انداز کرد 

از همسرت هم پول بگیر مثل همیشه یا حالا هر سبکی همیشه داشتین 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز ممکنه جدا بشیم ینی فرکانس برای جدایی خودتون رو بدون شوهر و مسولیت های زندگی تصور کنید دوست داری بری ورزش دوست داری بری هنر یاد بگیری حالا خیاطی نقاشی باور کن یاد گرفتن مهارت جدید و پویا بودن شما روی حس شوهرتون هم اثر گذاره بفکر همه ابعاد زندگی خودتون باشید خودتونو خلاصه نکنید تو شوهر و طلاق و قهر و آشتی 

کاربر قدیمی 96 اینا
دوست عزیز ممکنه جدا بشیم ینی فرکانس برای جدایی خودتون رو بدون شوهر و مسولیت های زندگی تصور کنید دوست ...

دقیقا انگار خودمو خلاصه کردم تو شوهر 

اخه همیییشه درحال قهر و اشتی هستیم اصلا دغدغه دیگه ای وقت نمیکنم داشته باشم اخه ذهن بلاتکلیف خیلی بده

درست میگی باید این مورد رو حداقل توذهنم یه سره کنم انقددرگیرش نباشم برم سراغ چیزای دیگه

دقیقا انگار خودمو خلاصه کردم تو شوهر اخه همیییشه درحال قهر و اشتی هستیم اصلا دغدغه دیگه ای وقت نمیکن ...

ببین عزیزم منم شرایط مشابه تورو داشتم ولی جدا از زندگی مشترک واسه خودت یه زندگی فردی در نظر بگیر از ساعت های عمرت برای رقم زدن زندگی ینفر دیگه استفاده نکن 

کاربر قدیمی 96 اینا

۹۰ درصد مشکلات با پول حل میشه ۱۰ درصد دیگه با پول بیشتر

ببین جریان پول کجا میره  مثلا خیلی میره سمت زیبایی و ارایشگری یا فست فود و..  کسب و کار خودتو راه بنداز معجزه اش رو میبینی