2777
2789

بچه بیار درستو بعد بچه ادامه بده مدرک تحصیلیت هیچ بدرد بچه ای اولت نمیخوره ولی یه خواهر یا برادر خیلی بدرد بچت میخوره 

فکر نکن آدم بی سوادیم خودمم لیسانس دارم ولی به اصرار خودم بچه دوم اوردم بخاطر پسرم الان پسرم خیلی روحیه بهتری داره نسبت به قبل که تنها بود

سلامشما بچه اولته منم توفکر اینم برم حقوق بخونم

نه دومی هست بچه اولم ۱۲ سالشه 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاریخ همیشه تکرار میشه مگه جنگ فقر قحطی فقط واسه آینده بچه های من و تو همیشه بوده

چی بگم میدونی چند ساله دارم بهش فکر میکنم مخصوصا الان میگم اوضاع اقتصادی داغونی ولی بچه ام چی اینده تنها بمونه

چی بگم میدونی چند ساله دارم بهش فکر میکنم مخصوصا الان میگم اوضاع اقتصادی داغونی ولی بچه ام چی اینده ...

آدم همیشه باید به چیزای مثبت فکر کنه که جذبشون کنه نه با خیل بافی های منفی همش استرس بخودش بده حال و آیندشو خراب کنه 

چی بگم میدونی چند ساله دارم بهش فکر میکنم مخصوصا الان میگم اوضاع اقتصادی داغونی ولی بچه ام چی اینده ...

بنظر من همیشه آینده بهتره شرایط الان با صد سال پیش مقایسه کن رفاه بیشتر انشالله عاقبت بخیری بچهامون به چشم خودمون ببینیم و حسرت بخوریم چرا ۴ ،۵ بچه به دنیا نیاوردیم😅