2777
2789
عنوان

چجوری پسرا انقد میتونن بی احساس باشن سه سال باهاش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 73 پست
خب مشروب خوردنش به شما ربطی نداره که ابجی 😂😂

من از اول گفته بودم اگه میخوری بگو آقا که من باهات نباشم حداقلش این بود ولی هر سری دروغ می‌گفت حالا ربطشو فهمیدی؟

من از اول گفته بودم اگه میخوری بگو آقا که من باهات نباشم حداقلش این بود ولی هر سری دروغ می‌گفت حالا ...

خب میگفتی جلو من نخور وقتایی که من نیستم بخور

#بزرگی نمیبینم جز الله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم شما بخاطر یه مشروب حاظر شدی طرفت اینطور فکر کنه راجبت مشروب چیه اخه همه پسرا میخورن منم میخو ...

خب آخه مثل آدم نمی‌گفت میخورم

هی پنهان میکرد تازه می‌گفت خوشم نمیادهی من می‌فهمیدم

انقد دروغ گفته بود برای این قضیه همه حرمت ها رفته بود

خب میگفتی جلو من نخور وقتایی که من نیستم بخور

کسی که مشروب میخوره معتاد هم میشه.

دوم اینکه از همون اول اگه میگفت میخوره من خب باهاش نمی‌رفتم تو رابطه این حقه من بود که بدونم

ناس هم مصرف میکنه

یکی از اشناها مشروب میخوره 

یبار رفته بود تو مستی خونه یکی، گفته بوده دخترت و با فلانی دیدم دوس پسر داره دخترت 

حالا دخترهم، هیچ نداشته 

باباش با کمربند زده  بودش 

بعذش از همین اقای مست شکایت میکنن 

و و هزار تااااا کاراب دیگ ک تو مستی میکنه بعدا ب غلط کردم میوفته، زنش اسایش نداره

این قابل توجه اونایی ک. میگن ب تو ربطی نداره

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
خب آخه مثل آدم نمی‌گفت میخورمهی پنهان میکرد تازه می‌گفت خوشم نمیادهی من می‌فهمیدمانقد دروغ گفته بود ...

واقعا سر چه چیزایی رابطه سه سالو رو ول کردی حداقل هرچی باشه خیانت بهت نکرده بد بخت 

#بزرگی نمیبینم جز الله

شما خیلی سخت گیرید پس تو همون دیت اول طرفو بزارید کنار چون نمیشه یه چیزایی رو تغییر داد مثل مشروب یا ...

آخه میدونید اون دروغای بعدش منو اذیت میکرد لااقل نمیومد بگه آره من میخورم ولی باش هی میپیچوند

کسی که مشروب میخوره معتاد هم میشه.دوم اینکه از همون اول اگه میگفت میخوره من خب باهاش نمی‌رفتم تو راب ...

اون دیگه بی جنبس من الان رفیقام زیاد میخورن خودم خیلی کم شاید دو هفته یکبار الان یکماه نخوردم وقت نمیکنم اصن

#بزرگی نمیبینم جز الله

خب مشروب خوردنش به شما ربطی نداره که ابجی 😂😂

شاید یه روز بشه شوهرش ..فردا بچه دار میشن و 😁

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
واقعا سر چه چیزایی رابطه سه سالو رو ول کردی حداقل هرچی باشه خیانت بهت نکرده بد بخت

همین دروغش، همین ک حاضر نشده بخاطر اسی شراب و ترک کنه، یجور خیانته 

حتما خو نباید تو تخت یکی دیگ پیداش کنی تا ازش جدا بشی 

عاقلانه ترین کار و کرده

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

چون قصده ما ازدواج بود و منم تو ایده عالم آدم مشروب خور نیست

ناس هم مصرف میکرد 

به نظرم شما بخاطر یه مشروب حاظر شدی طرفت اینطور فکر کنه راجبت مشروب چیه اخه همه پسرا میخورن منم میخو ...

برا آدمی که بتونه باادمی که مثل خودش فکر می‌کنه در مورد این مسایل بتونه باشه آره مشروب چیزی نیست !!! 

ولی آدمها فرق دارند

اتفاقا کم چیزی نیست