2777
2789
عنوان

چرا خواستگارم انقد نفهم بود

305 بازدید | 19 پست

ی هفته پیش خانوادش اومدن منو دیدن قرار شده پسره هم بیاد الان یه هفتس خبری نیس ازشون و تازه ب اونی ک منو بهشون معرفی کرده بود گفته بودن از دختره خوشمون میاد من پیج پسره پیدا کردم پابلیک بود دیدم فقط استوری عاشقانه میزاره خب این زیرچشمی داشته چرا پس پدر مادرش اومدن مگ من مسخره اونام 

وقتی بعددوروزخبری نشدخودت بایدمتوجه میشدی جوابشون منفیه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیگیر نباش اینقدی ک بری اینستا طرف رو پیدا کنی، رفتن ب سلامت چیزی که زیاده خواستگار، شاید بزور میخواستن براش زن بگیرن یا راضی ب اونی ک پسره میخواسته نبودن

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
پیگیر نباش اینقدی ک بری اینستا طرف رو پیدا کنی، رفتن ب سلامت چیزی که زیاده خواستگار، شاید بزور میخوا ...

موقعیتش خوب بود دوس داشتم نامزد کنم خورد تو ذوقم خواستگار خوبی ندارم دیگ

موقعیتش خوب بود دوس داشتم نامزد کنم خورد تو ذوقم خواستگار خوبی ندارم دیگ

انشاالله  یه مورد خوب تراز این واست میاد امیدت ب خدا باشه 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

اگه خیلی ذهنت درگیره از واسطه بخواین ببینن نظرشون چی بوده

خیلی بی فرهنگیه مردم رو تو بی‌خبری بذاری

خب رفتی خواستگاری حتی اگر پسندیدی باید زنگ بزنی اطلاع بدی

نه اینکه دختر مردم رو چشم انتظار بذاری