ی هفته پیش خانوادش اومدن منو دیدن قرار شده پسره هم بیاد الان یه هفتس خبری نیس ازشون و تازه ب اونی ک منو بهشون معرفی کرده بود گفته بودن از دختره خوشمون میاد من پیج پسره پیدا کردم پابلیک بود دیدم فقط استوری عاشقانه میزاره خب این زیرچشمی داشته چرا پس پدر مادرش اومدن مگ من مسخره اونام
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پیگیر نباش اینقدی ک بری اینستا طرف رو پیدا کنی، رفتن ب سلامت چیزی که زیاده خواستگار، شاید بزور میخواستن براش زن بگیرن یا راضی ب اونی ک پسره میخواسته نبودن
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
موقعیتش خوب بود دوس داشتم نامزد کنم خورد تو ذوقم خواستگار خوبی ندارم دیگ
انشاالله یه مورد خوب تراز این واست میاد امیدت ب خدا باشه
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊