2777
2789
عنوان

دنبال ی وامم بااین شرایط

94 بازدید | 6 پست

بچه هامن ۳۰میلیون لازم دارم وماهی۱میلیون میتونم قسط بدم سپرده و...هم ندارم ازکدوم بانک میتونم بااین شرایط وام بگیرم؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
والا چنین چیزی وجود نداره

هرجامیرم میگن سپرده باید داشته باشی اگ یکی داشت مثلا۱۰۰تومن سپرده کنه وام میخاس چکار☹️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارگشایی... طلا میبری میدی بانک به عنوان گرو. در ازای وزنش وام جعاله میدن. ماهانه قسط نمی‌دی، آخر سال یه جا با سود پس میدی. خودت هر ماه قسطشو یه جا ذخیره کن سختت نشه. ولی همونم جدیدا انگار باید سه ماه تو بانک ملی سپرده بذاری تا وام بدن

کارگشایی... طلا میبری میدی بانک به عنوان گرو. در ازای وزنش وام جعاله میدن. ماهانه قسط نمی‌دی، آخر سا ...

اگ طلا داشتم همونو میفروختم خب

هرجامیرم میگن سپرده باید داشته باشی اگ یکی داشت مثلا۱۰۰تومن سپرده کنه وام میخاس چکار☹️

اگه میتونی از شهر فرش یا لوازم خونگی یا دیجی کالا قسطی بخر ببر نقد بفروش ضررش زیاده سود بانکی میاد روش  ماهی یک تومن هم نمیشه قسطشو داد اقساط ده ماهه هستن و تقریبا میشه ماهی ۳و خورده ای