2777
2789
عنوان

با این برادر و زن برادر چکار کنم من

160 بازدید | 17 پست

پسره رفته جایی زن گرفته که نه پدر نه مادرم هیچکدوم راضی نبودن،بعد دختره مودب هم نیست از قضا.

تیکه میندازه یه کارایی میکنه لج آدمو دربیاره،حتی نامادریش از دستش عاصیه،میگه این تازه اول راهتونه.همیشه از کارای این دختره مینالیده  پیش بقیه.

حالا این وسط منم واسه بی فکریاش باهاش بحثم شد اینم بدترش کرد روی من دست بلند کرد.

این وسط ما سه تا راضی نیستیم دیگه بیاد خونمون والا خودم به شخصه حوصله مدارا کردن و بچه داری ندارم.میترسم بازم حرمت شکنی بشه.

اما برادر بی فکرم اصرار داره نامزدش مث بقیه زنداداشاش بیاد خونه پدر مادرش.

عجب گرفتاری داریم از دست برادرم.

زندگی زیباست ای زیباپسند

دست بلند کرد روت و برخورد نکردی؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر نمیکنید بخاطر عدم رضایت شما کمی موضوع را با اغراق تعریف دادید ؟

اگر واقعیت باشه که برادرتون با دیدن تنش بین شما 

حتی اگر طرفِ همسرش هم باشه اجازه ارتباط نمی‌ده 

نه اینکه اصرار به برقراری ارتباط داشته باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیچاره برادر و زن برادرت از دست شماها چی میکشن

من اصن کاریش ندارم گلم.میگم برید زندگیتون کنید کاری به کار ما نداشته باشین.

به خدا که نمیدونی چه دختر مارموزیه

زندگی زیباست ای زیباپسند
فکر نمیکنید بخاطر عدم رضایت شما کمی موضوع را با اغراق تعریف دادید ؟اگر واقعیت باشه که برادرتون با دی ...

دوست داره نامزدش مث بقیه توی جمع ما باشه جاش خالی نباشه.تا حالا اینجور موردی نداشتیم زندداشپونو بگیم نیاد.

زندگی زیباست ای زیباپسند
دست بلند کرده روت دیگه با چه حقی میخواد بیاد خونتون؟ داداشت عقل داره؟

اون اینا رو نمیبینه فقط میگه چرا با زن من بحث کروی چرا اجازه نمیدی بیاد اینجا

زندگی زیباست ای زیباپسند
شما تحت تاثیر حرف بقیه و فلان و قرار نگیرید با مهربونیت و گذشت مهمون نوازی کنید

مهربونی و گذشت هم حدی داره عزیزم.گذشت تا جایی که آرامش خودمون بهم نریزه دیگه درسته؟؟

زندگی زیباست ای زیباپسند
دوست داره نامزدش مث بقیه توی جمع ما باشه جاش خالی نباشه.تا حالا اینجور موردی نداشتیم زندداشپونو بگیم ...

شما که عاقل تر هستید با برادرتون صحبت کنید 

که بعضی رفتارها شایسته و سنجیده نیست بهتره حل بشه 

همیشه وارد شدن از راه دوستی و صحبت کردن منطقی خیلی از مشکلات را حل می‌کنه 

و اینکه دنباله مخالفت را نیارید دیگه این ازدواج صورت گرفته 

به بدگویی نامادریش هم بها ندید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍