2777
2789
اشکال نداره تو توی خونتی هرکاری میخواد بکنه وظیفشه بده اگه نده حکم جلب میدن براش

تو خانوادهای ما اصلا اینطوری جا نیفتاده اگه من اول نفری باشم که این کارو میکنم کلا آبروم میره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهار سالو خوردیه چون یه آدم ضعیف و به شدت پول دوسته

اینکه همه چیزبه اسم پدرشه اگه حدانکردخ اتفاقی برای پذرش بیوفته پدرش درمیاد تا اموال وپولش رو از دست وراث دربیاره وثابت کنه مال خودش بوده 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
اینکه همه چیزبه اسم پدرشه اگه حدانکردخ اتفاقی برای پذرش بیوفته پدرش درمیاد تا اموال وپولش رو از دست ...

عزیزم انقد ناراحتم از این کارش که میگم خداکنه خودشو پدرش بمیرن

عزیزم انقد ناراحتم از این کارش که میگم خداکنه خودشو پدرش بمیرن

میدونم عزیزم الان ناراحتی ولی به هرحال در اون اموال هم قطعا شماسهم دارین 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
از این ناراحتم همشو من جم کردم واسش من از خودم گرفتم تا خونه و ماشین گرفت

همین دیگه میدونم اکثرزنای ایرانی همینن 

بیشعورا خداکنه کفن شون شه

چی بگم عزیزم شک ندارم یه روز شوهرت مثل چی پشیمون میشه ازتین کارش چندباردیدم کاربرا گفتن شوهرشون این کارو کرده وپدر وخانوادش بالا کشیدن میگن مال خودمون بوده بهش نمیدن میگف روزا میره دادگاه وکلانتری فقط 

به امید اون روز که من یه تف بندازم تو چشمشو ترکش کنم

انشاالله که جور دیگه سرش به سنگ بخوره وبه اونجانرسه الهی آرامش به قلب وزندگیت برگرده عزیزم