2777
2789
عنوان

خیانت

186 بازدید | 26 پست

واقعا مردای ایرانی چشونه!

از هر ۱۰۰تا تاپیک۹۰تاش مربوط به خیانته 

دیگه چجوری میشه اعتماد کرد و زندگی کرد آخه!؟

یعنی هیچ استثناییم نیست توی خیانت چه ادمایی که سنتی ازدواج کردن چه اونایی که عاشقانه ازدواج کردن همشون از خیانت شوهراشون مینالن!

شماها با این وضعیت چجوری اعتماد میکنید یا اصلا میتونید اعتماد کنید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درد میخوانمرگ میخوانایدز میخواناچ پی وی میخوانزگیل میخواناینجور مردارو باید ببری زگیل پارتی تا دیگه ...

وای چقدر با مزه عصبانی شدین😅❤️

زگیل پارتی😂

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

خوب این مردای ایرانی بازنهای ایرانی خیانت 

میکننن بلاخره دست زنی هم در کاره والا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
درد میخوانمرگ میخوانایدز میخواناچ پی وی میخوانزگیل میخواناینجور مردارو باید ببری زگیل پارتی تا دیگه ...

الهی بگردم واسه عصبانیتت ولی اره واقعا لیاقت کسی ک خیانت میکنه جز اینم نیس 

یه آقایی کارشون پخش نوشابه و...ست میگه رفت برای رستورانی جنس ببره دختره جنس رو تحویل میگیره میگه کار دیگه ای دارید در خدمتم .خدایی شما مرد باشید چقدر مقاومت دارید در برابر این حجم از زنان بی صاحب و بی قید ؟؟؟