2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست
خوب این مردای ایرانی بازنهای ایرانی خیانت میکننن بلاخره دست زنی هم در کاره والا

درسته ولی اکثر اقایون یا به طرف نمیگن متاهلن یا با دختر مجرد یا زن مطلقه میرن تو رابطه .کم پیش میاد زن شوهر دار بخواد خیانت کنه نمیگم اصلا نیست ولی شاید نصف اقایونم نباشه ...بخدا من اصلااا دیگه مرد متعهد نمیبینم هر کی به یه نحوی داره یکاری میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه آقایی کارشون پخش نوشابه و...ست میگه رفت برای رستورانی جنس ببره دختره جنس رو تحویل میگیره میگه کار ...

شاید بی منظور گفته اخه نمیشه گفت ک‌...

بعد اینکه به ما زنا چقدرررر توی جامعه پیشنهاد میشه وقتی توی رابطه ایم یا حتی متاهلیم .ولی خب ما چجوری خودمونو حفظ میکنیم ؟چرا یه مرد باید با کوچیکترین چراغ سبزی وا بده

شاید بی منظور گفته اخه نمیشه گفت ک‌...بعد اینکه به ما زنا چقدرررر توی جامعه پیشنهاد میشه وقتی توی را ...

خب همین دیگه چه کار دیگه ای میتونه داشته باشه  دختر کارگر رستوران  ؟؟؟؟حتی اگر بی منطور هم باشه برای اون آقا  معنی داشته

یه آقایی کارشون پخش نوشابه و...ست میگه رفت برای رستورانی جنس ببره دختره جنس رو تحویل میگیره میگه کار ...

الهی خدا ریشه ی اینجور زنها رو بسوزونه به نظر من اینا حیوان هستن نه انسان البته حیف حیوان که به این جور زنها بگی