2777
2789
عنوان

کارهای واجب برای اقدام به بارداری

110 بازدید | 11 پست

سلام خودم حدود چند ماهه ک اقدامیم و متاسفانه نشده میخوام تجربیات خودم رو در اختیارتون بزارم تا اگه قصد بارداری داشتین در زودترین زمان ممکن ب امید خدا باردار بشین(مخصوصا کسایی ک سنشون بالاعه)

اول از همه برید پیش یه دکتر زنان ک وارد و استاده تجربه من میگه توی اون سه ماهی ک باید قرص اسیدفولیک بخورید کار های دیگ ای هم انجام بدین آزمایش کامل هورمونی و ویتانین ها رو بدیت تا خیالتون راحت بشه اگه چیزی کم و زیاد بود توی این سه ماه دارو بگیرید سونو روز ۱۴ بدین تا بفهمید وضعیت تخمدان و فولیکول هاتون چطوره ک اگه کم کاره باز دارو کمکی بگیرید ک انشالله تا پایان سه ماه فولیکول خوب داشته باشید عکس رنگی از رحمتون روز نهم پریودی انجام بدین ک بفهمید لوله هاتون بسته یا چسبندگی نداشته باشه

حتما حتما همسرتون آزمایش اسپرم بده و اگه نیاز بود ایشون هم دارو بگیره

دکتر ها نظرشون ابنه ک چند ماه اقدام کنید و اگه نشد بیاید درمان رو شروع کنیم اما این کار کلی از تایم و زمان و انرژی آدم رو میگیره اگه از اول اینا رو انجام بدیت زودتر ب نوع نشکلتون پی میبردیت و زودتر درمان و انشالله باردار میشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیک موهام کوتاه کردم شوهرم گفت ریدی ب موهات برام گزارش بزنید چندتا مونده ب اخر ممنونم دوستای خوبم ...

گزارش چندبار زدم ولی جواب سوالمو ندادی دیگه گزارشت نمیزنم

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
نطر من برعکس اینایی ک گفتیهفقط و فقط اصلاح سبک ک مهترین چیزش اینه این ساعت درخواب باشید.دکتر فقط است ...

اصلاح سبک هم خودش شامل میشه توی این سه ماه همه چیز باید اصولی و قانونی پیش بره