2777
2789
عنوان

ماهی هفتاد میلیون درامدم و مثل فقیرا زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارت چی بود نفهمیدم 

چقدر درامدت خوبه 

با این درآمد دو نفر آدم می‌تونن جمع کنن

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
خب چی بگم الان بهتبا این حرفا خب پولت خرج چی میشهنه خونه خریدینه خونه ت نو کردینه وسایل خونت خوبنچیک ...

😭خب چیکار کنم پس 

فقط دازم طلا اب شده میخرم زیاد بشه ک بشه خونه بخرم

😭خب چیکار کنم پس فقط دازم طلا اب شده میخرم زیاد بشه ک بشه خونه بخرم

ارزش بده به خودت

فقط لباس نیست که

خودتُ لایق یه مبل درست حسابی نمیبینی؟

خوشحالی ۷۰ درآمدته

نه ولخرجی نه هم دیگه مثل شما

کی از فرداش خبر داره

چرا عادت کردیم یکی سوال میپرسه اذیتش کنیم 

بنده خدا ذهنش مشغوله که تا این وقت شب اومده تاپیک زده قطعا برای پولی که در میاره خیلی زحمت میکشه 

و اما جواب سوالت فکر کن دو ماه باید اجاره خونه بدی میشه حقوق دو ماه تو کنار بذار تا عید بده خونتو خوشگل با صد تومن باسازی کنن اگه پول بیشتری ام نیاز بود خرج کن نگران نباش ارامش روانت بهتر از هر چیز دیگه هست

مثلا یه مدل کلوزت ها هست که بعدا هر جا رفتی میتونی با خودت ببری اما اگه الان بخری به خونتون نظم قشنگی میده و بعد از بازسازی حداقل مبل و فرشت رو عوض کن تا حال خودت بهتر بشه

وای با ماهی ۷۰میلیون میگی چجوری خونه بخرم پس ما چی بگیم؟😩

چقدر تاپیکت انرژی منفی و ناامیدی داشت ...

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
باور کن درامد من در مقابل کسایی ک میشناسم مسخره هست… تا شاغل نباشی اونم بیشتر انلاین تا حضوری نمیدون ...

توروخدا بگو چه شاپي داري؟ چي ميفروشي؟ آنلاين يا حضورى؟ دلم ميخواد يه شغل برا خودم دست و پا كنم راهنماييم كن خواهر

كاربرى دست دو نفره

توروخدا بگو چه شاپي داري؟ چي ميفروشي؟ آنلاين يا حضورى؟ دلم ميخواد يه شغل برا خودم دست و پا كنم راهنم ...

من دوتا مغازه حضوری دارم دوتا شاپ

باشه ی روز تاپیک میزنم تگت میکنم 

وای با ماهی ۷۰میلیون میگی چجوری خونه بخرم پس ما چی بگیم؟😩چقدر تاپیکت انرژی منفی و ناامیدی داشت ...

خب همون اول نوشتم که شاید دارم افسرده میشم با این اوضاع مملکت .. بخدا با این درامد سخته خونه خریدن 

وام خوب هم بانکا نمیدن موندم چ کنم