2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن عکسو اول نی نی یار تایید می‌کنه بعد تو سایت آپلود میشه نمی‌دونم یه کاربر می‌گفت

نگا عزیزم برا من‌دو دقیقه بعد اپلود شد  باید صبر کنی یکم

بعدشم تونسم حذف کنم فقط باید حواست باشه 

نگا عزیزم برا من‌دو دقیقه بعد اپلود شد باید صبر کنی یکمبعدشم تونسم حذف کنم فقط باید حواست باشه

این به فعالیت نی نی یار بستگی داره 

ساعت چهار صبح دیروز یه بنده خدایی عکس گذاشت و هر چی صبر کرد پست نشد. 

تاپیکشو ترکوندیم که خیالش راحت شه. 

در کل حداقل لینک بگذارید. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
نزد به زودی منتشر میشه؟

اسمش حیوانات و شهر وحشت 11 سال پیش اومده وقتی بچه بودم سی دی شو دیدم دوبله فارسی بود ولی امروزه اصلا دوبلش پیدا نمیشه 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

اسمش حیوانات و شهر وحشت 11 سال پیش اومده وقتی بچه بودم سی دی شو دیدم دوبله فارسی بود ولی امروزه اصلا ...

نه جانم😅❤️

منظورم اینه که عمس گذاشتید همون لحظه منتشر شد یا نوشت به زودی منتشر میشه؟

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
نه جانم😅❤️منظورم اینه که عمس گذاشتید همون لحظه منتشر شد یا نوشت به زودی منتشر میشه؟

به زودی منتشر میشه 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸