2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت اینجوریه چه وضعشه

245 بازدید | 27 پست

مثلا یه موقعی یه تاپیکی میزنی بعدا دلت میخواد اون تاپیک رو پاک کنی نمیشه اونم باید به نی نی یار ها پیام بدی که یه ساعت هایی رو تنظیم کردن اگه اون ساعت نفرستیم اصلا پاک نمیکنن تازه باید خودشونم تشخیص بدن چه تاپیک هایی رو پاک کنن😑 یا مثلا عکستو میذاری بیشتر از دو دقیقه وقت نداری عکستو پاک کنی یدفعه میبینی چند دقیقه نتنت قطع شد دیگه نمیتونی عکستو پاک کنی

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیک تو قهر اگر زن درخواست رابطه کنه رو برام گزارش بزنید الهی خیر از جونتون ببینید دلخوش مهمون دل ه ...

زدم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خدایی مدت پاک گردن پست و عکس کمه.

دقیقا کاشکی یه جوری بود هرموقع دلمون خواست پاک کنیم کاشکی نی نی سایت این قابلیت رو داشت که هرموقع خواستیم یه سری از تاپیک هامونو پاک کنیم

ولی ما مثل سیریش چسبیدیم من کاربری قبلیمو لغو کردم دوباره اومدم معتاد شدم رسما

دقیقا👌🏻 نباید تاپیک بزنیم، تا بالاخره یه کاری کنن

ولی اتحاد نیستش ک😮‍💨

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه