2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت اینجوریه چه وضعشه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست
نی نی یار و تگ کردم خواستم منو لغو کاربری کنه البته تمام تایپیکات میمونه فقط دیگه نمیتونی تایپیک بزن ...

کاشکی طوری بود که تاپیک ها حذف میشدن

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا👌🏻 نباید تاپیک بزنیم، تا بالاخره یه کاری کننولی اتحاد نیستش ک😮‍💨

دقیقا من با اون اکانتم خیلی گفتم بیاین تایپیک نزنیم هم بخاطر تبلیغات زیاد هم اینکه ما هیچ اختیاری تو این سایت از خودمون نداریم اما هیچکس توجه نکرد

دقیقا من با اون اکانتم خیلی گفتم بیاین تایپیک نزنیم هم بخاطر تبلیغات زیاد هم اینکه ما هیچ اختیاری تو ...

اگه تاپیک نزنیم چه اتفاقی میوفته؟

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

دقیقا من با اون اکانتم خیلی گفتم بیاین تایپیک نزنیم هم بخاطر تبلیغات زیاد هم اینکه ما هیچ اختیاری تو ...

اره یه دست صدا نداره😖

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

قبلا این قابلیت و داشت و خیلی قبل تر اینجوری بود که خودت تایپیکاتو حذف میکردی هرموقع دلت میخواست

پس قابلیت جدیده کاشکی برمیگشت به قبل

اگه تاپیک نزنیم چه اتفاقی میوفته؟

اگه همه متحد بشن خب ویو سایت پایین میاد و سایت دیگه بدرد نمیخوره سایته و کاربراش اگه همه حتی ۲۴ ساعت تایپیک نزنن ممکنه که اون قابلیتا برگرده و خانوم مونا تهرانی قولشو داده بود که عملی نکرد

الان اکانت قبلی از دسترس خارجه

سلام

از ۲۹ آذر پارسال روش تعلیق رو عوض کردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان اکانت قبلی از دسترس خارجه

اخطار زرد 🟡

۱ روزه

۳ روزه

۷ روزه

اخطار نارنجی 🟠

۱۴ روزه

۲۱ روزه

اخطار قرمز 🔴

۳۰ روزه

۶۰ روزه

۹۰ روزه

اخطار مشکی ⚫️

۲ نوع هست:

خودشون تعلیق کنن                ⬅️ بدون برگشت معمولا

خودتون درخواست تعلیق بدین ⬅️ قابل برگشت ⬅️ از طریق تماس با ما 

اخطار زرد 🟡اخطار نارنجی 🟠اخطار قرمز 🔴 ⬅️ خود به خود کاربری برمی گرده سر همون روز و ساعت نیازی به مراجعه به تماس با ما نداره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

هست فقط نمیشه تایپیک زد یا کامنت گذاشت

سلام

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️

آموزش حذف تبلیغ:

➖️➖️➖️➖️➖️➖️ این مرورگرها رو تا این جا معرفی کردن:

🟦 مرورگر Brave مناسب برای همه ی گوشی ها حتی آیفون 😍

⬜️🟥 Yandex Browser

🟪 مرورگر خود سامسونگ ⬅️ بزنین روی ۳ تا خط پایین مرورگر ⬅️ مسدودکنندگان تبلیغ ⬅️ و نصب AdGuard Content Blocker از داخل خود مرورگر

🟥 مرورگر اپرا

🟩 AdBlock browser 

🟨 مرورگر خود هوآوی

⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️

🟪 اگر گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی مرورگر ⬅️ بزنین روی سه تا خط پایین صفحه ⬅️ بعد قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

✅️ مسدودکننده AdGuard Content Blocker در ۲ تا مرورگر سامسونگ و Yandex کار می کنه. 

🔥💧🔥💧این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147

🟥🟥🟥 این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703

🟥 مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

🟪🟪🟪 این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542

🔵🔵🔵