2777
2789

ولی تو دنیای واقعی زیاد نمیشنویم و نمیبینم دانشجوی پزشکی و دندون و ... 

جالبه ...😂😂😂

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍

توهماتشونه😂🥴

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا همه خائن و خیانت کارن و همه خانم ها دارن از شوهرشون کتک میخورن

درعین حال ی نفر میاد تاپیک میزنه میگه خاطره از دوران نامزدی بگین

هممممممه میگن بهترین دوران عقد و عروسی رو ما داریم

اصلا باهم جور در نمیاد

خخخخخ

و در آخر هم همه ب این نتیجه میرسیم ک باید طلاق بگیریم

😄😄

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

به افراد مجازی نباید اعتماد کرد دوست خوبم اینجا اکثرا دروغ میگن معلومم نیست هدفشون چیه ها ولی از کمبود میاد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

اخی عزیزم شما کجا زندگی میکنی ک نمیبینی؟

دیگه خدایی چرتم نگید دیگه

مطمئنم باشید اینجا از تلگرام و اینستا فضای خیلی بهتری داره

اگه اونجور جاها میبینید اینجام صد صدر صد میبینید

حسودیم بحثش جداس ک امیدوارم این نباشه.

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
والا ظرفیت پزشکی جوری رفته بالا که بچهای رشته انسانی هم پزشکی قبول شدن😂😂😂

نه ... ولی کلا واسم عجیبه ‌... مخصوصا وقتی میبینم پز میدن خیلی بدم میاد واقعا ... 

من خودم فعلا هنوز به کنکور نرسیدم ولی واقعا بعضی رفتارا نادرسته ‌... مخصوصا پز دادن و نا امید کردن بچه های پشت کنکوری 

اخی عزیزم شما کجا زندگی میکنی ک نمیبینی؟دیگه خدایی چرتم نگید دیگهمطمئنم باشید اینجا از تلگرام و اینس ...

میبینم ولی نه به این اندازه ای که اینجا هست ...! ولی کلا واسم عجیبه ‌... مخصوصا وقتی میبینم پز میدن خیلی بدم میاد واقعا ... 

من خودم فعلا هنوز به کنکور نرسیدم ولی واقعا بعضی رفتارا نادرسته ‌... مخصوصا پز دادن و نا امید کردن بچه های پشت کنکوری 

به افراد مجازی نباید اعتماد کرد دوست خوبم اینجا اکثرا دروغ میگن معلومم نیست هدفشون چیه ها ولی از کمب ...

درست میگید ولی کلا واسم عجیبه ‌... مخصوصا وقتی میبینم پز میدن خیلی بدم میاد واقعا ... 

اینجا همه خائن و خیانت کارن و همه خانم ها دارن از شوهرشون کتک میخورندرعین حال ی نفر میاد تاپیک میزنه ...

حق گفتیااا😂💗

درست میگید ولی کلا واسم عجیبه ‌... مخصوصا وقتی میبینم پز میدن خیلی بدم میاد واقعا ... من خودم فعلا ه ...

دقیقا همینه یکی هست اینجا که نمیخوام اسمشو بیارم ققط میکه من پزشکی قبول شدم و فلان و بقیه رشته هارو تخریب میکنه

خیلی بار بش گفتن عکس قبولیتو بده نداد معلومه این چیزا کاملا

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
چون اینجا نینیسایتههمه نخبن از دم🤣

😂😂😂

نه اخع ولی کلا واسم عجیبه ‌... مخصوصا وقتی میبینم پز میدن خیلی بدم میاد واقعا ... 

میبینم ولی نه به این اندازه ای که اینجا هست ...! ولی کلا واسم عجیبه ‌... مخصوصا وقتی میبینم پز میدن ...

خب گفتی هنو نرسیدی به  کنکور 

ولی شما قبول شی مطمئنی نمیای اینجا؟؟

شاید یه چیز پز دادنی قبول شدیا

بعد فرض مثالم خاستی بیای اینجا به دوستای مث خودت کمک کنی ادمه دیگه دل داره....اونوقت میتونی از همین زاویه ام به خودت نگاه کنی؟

اونموقع ناراحتم میشی

اعتماد بیجا خوب نیست ولی قضاوت بیجام بده. همین

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
دقیقا همینه یکی هست اینجا که نمیخوام اسمشو بیارم ققط میکه من پزشکی قبول شدم و فلان و بقیه رشته هارو ...

ببین اصلا من اینطورم وقتی میگن قبول شدیم اصلا می ایستم دست میزنم واسه طرف ذوق میکنم چون واقعا سخت شده و کاره سختی شده یه جورایی ولی یه نوع کمک میکنن اونم رایگلن حتی به بچه ها و با حسه مثبت کمک میکنن و هیچ فخر نمیفروشن 

یه عده فقط تخریب میکنن و میگن به بچه های پشت که شما دیگه نمیتونید سخته و شما مشکل داره هوشتون 

اینا رو مخن نوع اول واقعا لیاقته تشویق رو دارن چون حتی نوع اول حتی گاها از سخت ترین وضعیتا عبور کردن حتی