2777
2789
عنوان

چرا اینجا همه دانشجو دندون و پزشکین و و و😂

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 29 پست
نه ... ولی کلا واسم عجیبه ‌... مخصوصا وقتی میبینم پز میدن خیلی بدم میاد واقعا ... من خودم فعلا هنوز ...

آخه چه پزی

والا من دانشجوی دارو ام خودم ولی اتفاقا هربار به خودم می گم اینهمه درس بخون تهش بقالی سر کوچه از تو بیشتر می تونه دربیاره😂🫠

تلخه ولی حقیقته...منفعتی که افراد از بیرون می بینن،واقعا تو این رشته ها نیست

خیلیا صرفا دوست دارن دکتر بشن و بخش عمده ی مسائل رو نادیده می گیرن

متاسفانه

اینجور مسیر ها واقعا باید ورود بهش دلی باشه نه بخاطر اسم و رسم و...

چون تهش نه کلاسی هست نه منفعت آنچنانی که انتظار می ره.

خب گفتی هنو نرسیدی به کنکور ولی شما قبول شی مطمئنی نمیای اینجا؟؟شاید یه چیز پز دادنی قبول شدیابعد ف ...

قضاوت نیست چیزیه که دیگه میشه ... 

نه ما پز نمیدیم ... 

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه چه پزیوالا من دانشجوی دارو ام خودم ولی اتفاقا هربار به خودم می گم اینهمه درس بخون تهش بقالی سر ک ...

عزیزم شما زیادی با شعوری و نمونه تحصیل کرده جامعه میشی ‌... ولی پزدادن و تخریبه دیگران و رشته های دیگه از نظیر پشته کنکوریا و ... اصلا اخلاقی نیست که داریم زیادم میبینیم

ببین اصلا من اینطورم وقتی میگن قبول شدیم اصلا می ایستم دست میزنم واسه طرف ذوق میکنم چون واقعا سخت شد ...

ول کن عزیزم اهمین نده به انرژی های منفی دورت اونا فقط هدفشون نابودی انرژی توهه

من عمران شریف خوندم هزاران بار بهم کفتن زمان شما کنکور سخت نبود نمیدونم هنر نکردی که چهار تا حساب کتاب نشد رشته و .. ببین ادما همیشه دنبال تخریبن خیلی کم میتونی ادمایی رو پیدا کنی که انرژی خوب خودشونو به بقیه منتقل بدن پس اهمیت نده این خوره های انرژی همه جا هستن و فقط تو ذهنت برای خودت این باور رو برای همیشه بساز که تو خیلی خفنی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
توهماتشونه😂🥴

نه ... ولی کلا واسم عجیبه ‌... مخصوصا وقتی میبینم پز میدن خیلی بدم میاد واقعا ... 

من خودم فعلا هنوز به کنکور نرسیدم ولی واقعا بعضی رفتارا نادرسته ‌... مخصوصا پز دادن و نا امید کردن بچه های پشت کنکوری 

قضاوت نیست چیزیه که دیگه میشه ... نه ما پز نمیدیم ...

اسمشم عوض کردن عجب خبر نداشتم

منظورم از چیز پزدادنی این نبود که شما پزشو بدی

منظورم اینه از دید بقیه اینطوریه..

حالا ایشالا قبول شی اونموقع به حرفم میرسی

هرکارم کنی نمیتونی دهن مردمو ببندی. چیزیو که باورش نکنن میگن پز یا ریاکاری

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
ول کن عزیزم اهمین نده به انرژی های منفی دورت اونا فقط هدفشون نابودی انرژی توههمن عمران شریف خوندم هز ...

عزیزدلم آفرین به شما بانوی خاص و قوی ... از جملاتتون هم مشخصه فرد خاصه جامعه هستید و تحصیل کرده اید به عنوان یه دختر که هنوز کنکور نداده ورشتش ریاضی نیست بلکه تجربیه تشویقت میکنم چون شما واقعا خاصی ... 

عادت دارن تلاشه دیگران رو کم بشمارن ... ارزوی بهترینا برای شما بانوی عزیز و فرهیخته💗✨️🪽

عزیزم شما زیادی با شعوری و نمونه تحصیل کرده جامعه میشی ‌... ولی پزدادن و تخریبه دیگران و رشته های دی ...

ممنونم نظر لطفته

بله اون رفتار در هر زمینه ای که باشه نادرسته

من به این نتیجه رسیدم هرکاری هم که بکنم اگه کسی بخواد حرف دربیاره بالاخره یه حرفی واسه گفتن پیدا می کنه

زمانی که کنکوری بودم آشنامون تو مهمونی جلو همه گفت عزیزم چقدر درس می خونی بعدا شوهر می کنی پشیمون می شی🤣😅حالا خودش 

خودشو خیلی ببخشید پ.اره کرده بود که بچش پزشکی بیاره بعد به منی که واسه کنکور تلاش می کردم همچین گفت🙂

باید بذاری به حساب فشاری شدن آدما

خودشونو دارن مسخره می کنن درواقع😁

نه ... ولی کلا واسم عجیبه ‌... مخصوصا وقتی میبینم پز میدن خیلی بدم میاد واقعا ... من خودم فعلا هنوز ...

درسته موافقم با حرفتون

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌 
ممنونم نظر لطفتهبله اون رفتار در هر زمینه ای که باشه نادرستهمن به این نتیجه رسیدم هرکاری هم که بکنم ...

آرزوی موفقیتای بیشتر رو براتون دارم بانو قطفا لایقید چون درکه درستی هم دارید 

تنها راهش عزیزم چیه، فوکوس ان ده ورک قشنگ همینه 

فقط باید زوم باشی رو کارت و اونا رو ایگنور کنی ... فقط میخوان ناامید کنن اونم چون خودشون از جایی سوختن عزیزم💗✨️

درسته موافقم با حرفتون

ممنون از درکه شما بانو ...💗

خوشحالم که متوجه منظورم شدید دقیقا چون نشون میده شما اگاهی کامل به محیطه اطراف و افراد رو دارید ... 

کلا تو واقعیت هم زیاد شده.مثلا من قبلا کمتر کسی رو می دیدم که پزشکی اینا بخونه ولی الان زیاده

هر چی باشه در حده مجازی نیست دیگه ... اینجا هم میگن ما میخونیم ...!:/