2777
2789
عنوان

از خواستگارای عتیقه تون بگید یا حالا هر خواستگاری داشین😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی جدی بچه ها از این به بعد میشه به هم کمک کنیم و برای حذف تاپیک خامون، یه دلیل مشخص کنیم. 

مثلا یه چیزی از توش دراریم و الکی به عنوان مشکل ذکر کنیم.! 

اینجوری خیلیییی راحت تر می‌تونیم از این حق طبیعی که ازمون گرفتن دفاع کنیم. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
عزیزم مجبورم چون چند تاپیک زدم در مورد عروس خواهرشوهرم باید برسم ب اونا پاک بشن نی نی یار یک فرستادم ...

میخواستم گزارش بزنم براتون ولی انگار ترکیده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ولی جدی بچه ها از این به بعد میشه به هم کمک کنیم و برای حذف تاپیک خامون، یه دلیل مشخص کنیم. مثلا یه ...

من اینجور مواقع مینویسم خطر شناسایی

یا ترس استارتر از شناسایی و این جور چیزا🤦‍♀️😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چطوری مثلن من چهارشنبه خواستم یکیشون پاک کنم اصلن ساعت ش یادم رفت

متوجه سوالت نمی‌شم. 

مثلا همین تاپیکی که کاربر موطلائی برای گزارش درخواست دادن هیچ مورد عیجیبی نداشت. 

من وارد شدم و تلاش کردم با توجه به موضوعش یه چیزی ازش بیرون بکشم. 

و به طور مسخره ای تنها چیزی که به ذهنم رسید توهین به آقایون هول بود😅🤣

پس در نقش فعال حقوق مردان! به این موضوع اعتراض کردم و این رو به عنوان علت گزارشم ثبت کردم. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
ممنونم عزیزم یکی مونده ب اخرم بزن لطفا❤️

تاپیک چطوری میشه فامیل ها؟