2777
2789
عنوان

از خواستگارای عتیقه تون بگید یا حالا هر خواستگاری داشین😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366685197]تاپیک چطوری میشه تاپیک تو قهر اگر زن درخواست رابطه کنه رو برام گزارش بزنید الهی خیر ...

سلامت باشید عزیزم❤

گزارش زدم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه اینجوری که مشخص میشه درخپاستی بوده! تاپیک آخرم رو بخون😉

ممنون عزیزم، خوندم❤

دقیقا همینطوره، روز به روز افتضاح تر !

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
متاسفانه! اگر همه تصمیم می‌گرفتن بی تفاوت نباشن شاید تغییری حاصل میشد…

دقیقا

گویا پیج  اینستاگرام هم دارن، در حالی که تو مدیریت این سایت موندن! 

( البته من اینستاگرام ندارم ولی اینطور شنیدم )

دقیقاگویا پیج اینستاگرام هم دارن، در حالی که تو مدیریت این سایت موندن! ( البته من اینستاگرام ندارم ...

بله دارن

تبلیغش تا مدت ها مثل همین تبلیغ اسکویید گیم به عنوان پیام ثابت توی نوتیفیکیشن ها بود! 

من اینستا دارم و حتی بازدید هم نکردم! 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
بله دارن تبلیغش تا مدت ها مثل همین تبلیغ اسکویید گیم به عنوان پیام ثابت توی نوتیفیکیشن ها بود! من ای ...

منم همین تبلیغ رو باز نمیکنم

با این که هر بار بالای صفحه نوتیفیکیشنش رو میبینم اعصابم به هم میریزه😂

البته یک دلیل بی کیفیت شدن سایت هم اینه که کاربرا هم مثل قبلا نیستن، بلانسبت شما و کاربران عزیز و محترم❤

@دایناسور_صورتی    

ریپلای نشدید عزیزم. 

شما به من خیلی لطف دارید عزیزم. خودتون خیلی مهربان و محترم هستید. 

درواقع وظیفه ی مدیریت این هست که وقتی که کسی رو به عنوان کاربر پذیرفته، به حفظ حریم امن و آرامش اون کاربر متهعد باشه و کم ترین حقوقش رو صرفا به دلیل منافع خودش زیر پا نگذاره. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
@دایناسور_صورتی ریپلای نشدید عزیزم. شما به من خیلی لطف دارید عزیزم. خودتون خیلی مهربان و محترم هستی ...

سلامت باشید عزیزم❤❤

دقیقا همینطوره

امیدوارم بقیه ی کاربرا هم نسبت به این بی مسئولیتی واکنش نشون بدن ❤