2777
2789
عنوان

چرا خدا صدای منو نمیشنوه یا جوابمو نمیده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 45 پست
تاحالا فکر کردی چرا خدا حاجتتو نداد؟ بنظرت اگه میداد چیزی ازش کم میشد؟ اسمون به زمین میومد؟ یا شایدم ...

من میگم حتی اگه به صلاحمم نباشه برسم

خودمو قبول میکنم حتی هر اتفاقی بیوفته پاش وایمیستم

مگه خدا نمیتونه شری که هست خیر کنه برام؟؟؟؟

فکر کنم درد بدختی به صلاحم هس!

تو خراب کردی همه چیوو خودتتت تویی که زدی زیر قولت🗿💔

بله درسته ولی محکوم ب موندن توی این دنبا تا زمانی ک نمیدونی کی هست زجراوره

درسته من کاملا درکتون میکنم

ولی لطفا خوب زندگی کنید

شما فقط یبار فرصت زندگی توی این دنیا رو دارید، حس زندان و محکوم بودن نداشته باشید

ارتباطتون رو با خدا بیشتر کنید،انشالله حالتون بهتر میشه

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزدلمشما خودت راه ارتباطت رو با خدا قطع کردی چطوری انتظار داری جوابت رو بده؟ نماز چیز سادیه، خوندش ...

همون شب عهد کردم هروقت به حاجتم برسم بخونم

ولی نرسیدم

دیگه هم نخوندم

تا وقتی که چیزی نبینم نمیخونم💔

ولی درک کن من هروز گریه کردم و صداش زدم دریغ از اینکه حالم بهتر بشه بدتر شد...حس پوچی مطلق دارم

درکتون میکنم ، منم تو شرایط شما بودم

ولی همونطور که گفتم تا زمانی که حقیقت رو درک نکنید و خواسته ی خدا از خودتون رو انجام ندید اوضاع همینه

روزی حضرت زهرا(س) کنار رسول خدا(ص) نشسته بودند، حضرت فاطمه(س) از پدر بزرگوارش پرسید: پدر جان، یا رسول الله! زنان و مردانى که نسبت به نماز بى‌‌اعتنا هستند و نماز را سبک مى‌‌شمارند، چه عواقبى را در پیش دارند؟ رسول خدا(ص) فرمود: فاطمه جان! هر کسى از مردان و زنان نمازش را سبک بشمارد، خداوند او را به پانزده بلا مبتلا مى‌‌سازد: شش مورد در دنیا، سه مورد در وقت مرگ، و سه مورد آنها در قبر و سه مورد در قیامت زمانى که از قبر خارج شود.

الف) اما آن شش بلایى که در دنیا دامنگیرش مى‌‌شود:

1- خداوند برکت را از عمرش مى‌‌برد. 2- خداوند برکت را از رزقش مى‌‌برد. 3- خداوند عزوجل سیماى صالحین را از چهره‌‌اش محو مى‌‌کند. 4 - هر عملى که انجام مى‌‌دهد پاداش داده نمى‌‌شود. 5- دعایش به آسمان نمى‌‌رود. 6- بهره‌‌اى از صالحین براى او نیست.

ب) اما آن سه بلایى که هنگام مرگ گرفتارش خواهد شد:

1- ذلیل از دنیا مى‌‌رود. 2- هنگام مرگ در حال گرسنگى خواهد بود.3- تشنه از دنیا خواهد رفت، اگر چه آب نهرهاى دنیا را به او بدهند.

ج) اما آن سه بلایى که در قبر دامن‌گیرش مى‌‌شود:

1- خداوند ملکى در قبر براى او مى‌‌گمارد تا او را زجر دهد. 2- قبرش براى او تنگ خواهد شد. 3- گرفتار ظلمت و تاریکى قبر خواهد شد.

د) اما آن سه بلایى که در روز قیامت گرفتارش خواهد شد:

1- خداوند ملکى را موکل مى‌‌سازد تا او را با صورت بر زمین بکشد، در حالى که خلایق تماشا مى‌‌کنند. 2- محاسبه اعمالش به سختى انجام مى‌‌شود. 3- خدا به نظر لطف به او نمى‌‌نگرد و براى اوست عذاب همیشگی.

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
صدای منم نمیشنوه یه سئوال ازتون داشتم بچه ها نمی تونم تایپک بزارم چوم بیشتر ۶ تا گذاشتم / بعد زدن رگ ...

این کارو نکن

قوی باش میدونم سخته ولی بخاطر عزیزانت تحمل کن..

من میگم حتی اگه به صلاحمم نباشه برسمخودمو قبول میکنم حتی هر اتفاقی بیوفته پاش وایمیستممگه خدا نمیتون ...

خدا انقدر مهربونه که نمیخواد به بنده ش چیز بدی بده

این مشکلات هم حاصل کارای بنده ش هست 

شما میتونی به من بگی صدددررررصددد مطمئنمم خدا چیز بهتری برام درنظر نگرفته؟ ما آینده رو نمیدونیم

قبول دارم مشکلات هست ولی نمیدونیم تهش قراره چی بشه پس میشه در اوج ناامید امید داشت💚

خدا انقدر مهربونه که نمیخواد به بنده ش چیز بدی بدهاین مشکلات هم حاصل کارای بنده ش هست شما میتونی به ...

ممنون که وقت گذاشتید🙏🏻💚

همون شب عهد کردم هروقت به حاجتم برسم بخونمولی نرسیدمدیگه هم نخوندمتا وقتی که چیزی نبینم نمیخونم💔

اگه همه حرفایی که زدم رو بادقت بخونید به این نتیجه میرسید که چرا باید بخونید و حتی از دست دادن یه ثانیه هم خیلی مهمه! 

پادشاهی بود که وزیری داشت که این وزیر هر امری که رخ می داد ، می گفت «خیر است انشاء الله»

روزی بر سر سفره غذا پادشاه خواست با چاقو چیزی را ببرد ، اما دست خود را برید و انگشتش قطع شد ، بلا فاصله وزیر گفت «خیر است انشاء الله»

پادشاه عصابی شد و گفت او را به زندان بیاندازند ، هنگامی که وزیر را به زندان می بردند وزیر در راه می گفت «این که من زندان می روم نیز خیر است انشاء الله»

گذشت و بعد از چند روزی پادشاه به شکار رفت ، در آنجا به دنبال آهوی کرد و از سپاه خود جدا شد ، و فاصله گرفت ، و آهو هم از دست شاه فرار کرد ، پس خواست بر گردد که به قبیله ای وحشی برخورد کرد

آن قبیله پادشاه را گرفته و به قصد قربانی کردن برای خدایان خود بردند ، اما پس از اندکی او را رها کردند ، وقتی شاه علت آزادیش را جویا شد در جواب گفتند : ما برای خدایان خود مردی کامل را قربانی می کنیم و اینکه تو یک انگشت نداری باعث شد که از کشتن تو به عنوان قربانی صرف نظر کنیم و به دنبال مردی کامل الخلقة بگردیم

پس پادشاه شاد شد و به یاد گفته وزیز خود افتاد که می گفت «خیر است انشاء الله» ، پس زود به کاخ بازگشت و دستور داد وزیر را آزاد کنند ، سپس داستان را برای وزیر گفت ، وزیر لبخندی زد و گفت : گفتم که خیر است

پادشاه گفت ، خوب خیر اینکه دست من قطع شود معلوم شد ، حالا بگو در اینکه تو به زندان رفتی چه خیری وجود داشت

وزیر بلا فاصله گفت : اگر من به زندان نرفته بودم ، در روز شکار با شما بود و از آنجا که من شما را تنها نمی گذارم با شما به دنبال آهو می آمدم ، و آنگاه وحشی ها هردوی ما را زندانی می کردند ، و هنگامی که دست از کشتن تو برمی داشتند ، به سراغ من می آمدند ، و از آنجا که من بدنم سالم است ، جانم را از دست می دادم ،

پس پادشاه خندید و بر وزیر خود آفرین گفت

آری چنین است حکمت های خداوند

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
پادشاهی بود که وزیری داشت که این وزیر هر امری که رخ می داد ، می گفت «خیر است انشاء الله»روزی بر سر س ...

🙏🏻ممنون

👌🏻👌🏻👌🏻