2777
2789

بچه‌ها من هفته‌ی دیگه عروسیمه رفته بودم خونه مادر شوهرم بعد من نشسته بودم میخواستم کباب لقمه‌ای سرخ کنم اینم دید شعله زیاده خواست شعله رو کم کنه کم نمیشد ماهیتابه روغن داشت هی بهش میگفتم روغن داره میگفت روغن نداره بعد ماهیتابه رو بلند کرد روغن سمت من پاشیده شد اگر من جا خالی نمی‌دادم میسوختم بعد من اینجا جیغ کشیدم گفتم نزدیک بود منو بسوزونی یکم ترسیده بودم میلرزیدم ... هنوز هم تو شوکم 

خواهر شوهرم و شوهرش بودن و شنیدن بعد الان شوهرم دلخوره میگه چرا جلو بقیه ابرومو بردی!!!! 

من باید قهر کنم چرا الان اون دلخوره :://

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی میگن تو عقد رفت و امد نکنین🤐🤣 چجوری راحتین اونجا اشپزی هم میکنین😑

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

اصلا قهر کردن نداشته این موضوع

چه میدونم عجیب غریبه من داشتم میسوختم واکنش طبیعی بدنم اینه که جیغ بزنم و بگم داشتی منو میسوزندی.... کلا نمیدونم تو مغزش چی میگذره

تاپیک یکی مونده ب اخرم گزارش بزنید خواهش میکنم اسم تاپیک دعوا با مادرم خواهرم تو سایت ببینه آبروم می ...

پاک شده

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
وقتی میگن تو عقد رفت و امد نکنین🤐🤣 چجوری راحتین اونجا اشپزی هم میکنین😑

هزاران بار لایک😅

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️