2777
2789
عنوان

و سه تا معجزه تو اوج ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 33 پست
هعی ولی شاید برای خداهم اضافی باشم همینطور که همه جا اضافیم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قرآن رو با معنی بخونجواباتو میگیری

یعنی قرآن بخونیم یه آرزو خیلی کوچیک‌مون براورده میشه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

نگو این طوری 

اینو منی بهت میگم که دیشب از روی فشار عصبی تا پای سکته قلبی رفتم 

به خدا امیدوار باش خودتو بهش نزدیک کن 

ما آدما برای بنده ها هرکاری کردیم ولی از خدا غافل شدیم 

چله استغفار بگیر

چله نماز اول وقت 

صلوات بفرست 

به خدا قسم فقط با یاد خودش آروم میشی 

این طبیعت هر آدمیه 

حتی اونی که به همه اعتقادهای دنیا پشت کرده وقتی با خدا درد و دل می‌کنه آروم میشه 

تو رو به حضرت زهرا قسم میدم یه فرصت دیگه به خودت بده فقط چند ماه از لحاظ معنوی خودتو قوی کن 

خدا آدم رو ول نمیکنه فقط باید صبر کنیم 

تو تا سکته قبلی رفتی ولی من ۸ ساله بیماری قلبی دارم که امکان داره هر لحظه بمیرم هروزم دارم بدتر و بدتر میشم ولی به هیچکس نگفتم هيچکس 🫠💔دیگه خیلی دیره برای خداهم اضافیم اضافی

خیلی برات خوشحال شدم برات خداروشکر🫠❤️تو وصیت نامم دلیلی ک قراره خودمو بکشم و اسم کسایی ک دوستشون دا ...

من توی بچگیم،یکی از بدترین دردای دنیا رو کشیدم و همون موقع بزرگ شدم.هر روز دنیام تاریک بود ولی هیجوقت به خودکشی فکر نکرده بودم.عزیزم به این فک کن که چن سال دیگ هیچ کدوم از مشکلات الانت وجود نداره.همه ی این روزا میگذره.تنها حسرت من از بچگیم اینه که کاش زودتر به خودم میومدم و اونقدر اون درد تنهایی به دوش نمیکشیدم😔😔😔هیچوقت لذت اون ارامشم رو بعد اینکه زبون باز کردم و دردم گفتم رو فراموش نمیکنم

چی بگم ...چی بگم اخه...من از سمت خونوادمم طرد شدم! حسی بم ندارن اینو ب وضوح حتی غریبه هام میفهمن وقتی میبیننشون...انقد ک دستم کلا سوووخت نگفتن چی شد؟ انقد ک قلبم باید جراحی بشه اما بشون نگفتم میدونی؟! چرا؟ چون اصن براشون مهم نی

بخام از دردام بگم خیلی طول میکشه فک نکن بقییه اوکی ان.

میدونی معجزه هاش برام چی بود؟

نزدیک بود راننده اسنپ ببره جای خلوت منو همون لحظه ب پدرم زنگ زدم(الکی)) و پیاده شدم!! و با اینک کثافت از حای خلوت رف انگار دهنم قفل شد نتونستم بگم چرا از اینجا رفتین!!  

بعدی چی بود...تو دانشگاه فووووق العاده گوشیم لازم داشتم با اینک اصن خراب نیست یهو شارژش از ۴۵اومد رو ۱ و ن میتونسم برگردم خونه ن شارژر دم دستم فود نه هیچیییییی

فقط کلی التماس خدا کردم ک کمکم کن ...و گوشیم قریب ب ۲ساعت با۱ درصد کار کرد برام!

و سومی‌...کسی رو بعد ۳ماه دیدم...ک هیچ نشون و اسم و..ایی نداشتم ...ک برام معجزه بود 

چرا من معجزه نمیبینم خستم، دل شکسته ام ، تنهام ، در ماندم ، بی پناهم، حامی ندارم بریدم از همه ...چ ...

فداتشم.. فک میکنی من اینطور نیستم؟ بخدا تک تک چیزایی ک نوشتی رو با همه جوووونم میفهمم چون نزدیک ۲ساله درگیرم باهاش...چون ...من از خدا خیلیییی دلگیر بودم خیلییی...انقد ک هنوز نمیتونم بشینم مث قبل نمازامو بخونم انقد ک بلا سرم اومد انقد ک..

میدونی معجزه هاش برام چی بود؟

نزدیک بود راننده اسنپ ببره جای خلوت منو همون لحظه ب پدرم زنگ زدم(الکی)) و پیاده شدم!! و با اینک کثافت از جای خلوت رف انگار دهنم قفل شد نتونستم بگم چرا از اینجا رفتین!!  و ساعت ۲ظهر همهههه جام خلوت ممکن بود هرررچی بشه!!!

بعدی چی بود...تو دانشگاه فووووق العاده گوشیم لازم داشتم با اینک اصن خراب نیست یهو شارژش از ۴۵اومد رو ۱ و ن میتونسم برگردم خونه ن شارژر دم دستم بود نه هیچیییییی

فقط کلی التماس خدا کردم ک کمکم کن ...و گوشیم قریب ب ۲ساعت با۱ درصد کار کرد برام!

و سومی‌...کسی رو بعد ۳ماه دیدم...ک هیچ نشون و اسم و..ایی نداشتم ...ک برام معجزه بود 

من خودمو روسیاه ترین بنده پیش خدا میدونم ولی خدا بارها وبارها منو مدیون خودش کرد حتی وقتی دکترا بهم گفتن دوقلوهات واست نمیمونن فقط التماس خدا میکردم واهل بیت الانم مثل معجزه بچه هام پیشمن دکترا گفتن معجزست چون از ۵ماهگی دکترا متوجه سندروم قل به قل شده بودن ومیگفتن مغز وقلب بچه هات درخطر اما خدا واهل بیت برام معجزه کردن من خیلی وقته همه زندگیم شده خدا خودم خدام خانوادم از خدا هم همیشه میخوام همونجور ک برام معجزه کرد هوای خانوادمم شوهرمو داشته باشه

من خودمو روسیاه ترین بنده پیش خدا میدونم ولی خدا بارها وبارها منو مدیون خودش کرد حتی وقتی دکترا بهم ...

حس خوب گرفتم از صبتاتون ابشالله نورخدا همیشههههه بتااابه به زندگیتون❤❤

منم بالا گفتم...اتفاقای جالبی برام افتاد...هرچند ی جایی گفتم خدا ک اصن صدام نمیشنوه و واقعا فکر نمیکردم کمکم کنه ولی کرد🥲