2777
2789
عنوان

مامانایی ک هم دختر دارن هم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 63 پست
فرقی نمیکنه ادم هردوچشمش هردو دستش ونفسش وقلبش باهم‌نیاز داره.هم دختر هم‌پسر دوتاشون توی یه ترازوی م ...

حرفتون درسته من ک نمیگم دخترا رو نباید دوست داشت میگم نداشتم و تجربه اش نکردم بخاطر همین حس میکنم پسر برای مامانها شیرین ترن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر منم همش میگفت اجی، الان میگه کاش ی داداش دیگه بیاری از اجی کوچیکر باشه اجی رو بزنه،😂😂😂😂🤣ی ر ...

دقیقا همینن بچها خدا سلامتی بده بهشون دوستیشونو کم نکنه

حالا تفکر من اینه که دختر برای پدر و مادر و کلا برای خونه و خونواده نعمته چون منبع محبت و دلسوزیه ولی برای شخصه خودش نه!

بنظر من تو دنیا مردها راحتترن زندگی میکنن البته استثنا هم هستا من اکثریت رو میگم

مثلا مردها کمتر خیانت میبینن و آسیب میبینن

مردها برای فرزندپروری انرژی کمتری میذارن که کار بسیار مهم و سختیه

مردها مجبور نیستن زندگی مشترک رو به هر نحوی که شده نگه دارن ولی زنها چرا لااقل تو ایران

مردها کمتر غصه همه چیز رو میخورن حتی بیماری و فوت پدر و مادر

من بشدت عاشق دختر بودم ولی الان جدا خوشحالم که دختر ندارم خودمم باورم نمیشه که اینجوری شدم

البته خداروشکر من تو زندگیم این مشکلاتو ندارما ولی در کل اینا هست دیگه

آهان ممنون امتحان میکنم

عزیزم دوست داشتی برو کانال سیاهدونه ایتا

از ونجا کانال بانوان رو پیدا کن خیلیا مشکل شما و من رو داشتن که با ساده ترین روشها درمان شدن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مرسی عزیزم حنا و کی گذاشتی زمان پریودی؟

نه حنا چون قاعده آوره زمان پریودی نمیزارن

سه روز پشت سر هم حنا میزارن کف پا با آب جوش قاطی میکنن میزارن دم بکشه بعد کل کف پا میزنن چند ساعت بعد میشورن

اون قسمت از بدن ک باید پاکسازی بشه و مربوط به کف پا هست همون قسمت سیاه میشه 

یه جوری پاکسازی میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
حتمن میرم ممنونم خدا سلامتی

سلامت باشی 🌹❤

اره آدم ی جور دوست داره بچهارو ولی چون دختر ندارم نمیدونم

واقعا آدم نمیتونه فرقی بینشون قائل بشه پسرم حامی آبجیه دخترم هروقت داداشش خوابه میگه هیسسس انقدر بانمکه مثلا دلسوز داداشه

واقعا آدم نمیتونه فرقی بینشون قائل بشه پسرم حامی آبجیه دخترم هروقت داداشش خوابه میگه هیسسس انقدر بان ...

بچه های منم هوای همو دارن وقتی از هم دورن مثلا یکیش رفته خونه خاله اش یکبش خونه مامانبزرگش

خونه که میان من یه گوشه میشینم به مکالماتشون گوش میدم اتفاقاتی که افتاده رو  برای هم تعریف میکنن 

یا مثلا پسرم از مدرسه برمیگرده دخترم میره استقبالش و همون لحظه قشنگه بعدش جنگ و دعوا و کتک کاری شروع میشه