2777
2789
عنوان

مامانایی ک هم دختر دارن هم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 63 پست
من به شخصه دکتر رفتم قبل پربود رحمم و گرم نگه میداشتم ولی همچنان درد و بود

منم چند ماهیه که سه شب اول دمنوش شوید میخورم کاچی میپزم اشکنه میخورم گوشت  سردیجات نمیخورم و پد پارچه ای گرفتم واقعا دردی ندارم 

اصلا یه جور درد میومد سراغم زمین گیر میشدم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جونم . حالا مونده ..دختر من دوسالشه میدوعه جامدادی داداششو بر می‌ذاره فرار می‌کنه بعضی وقتا هم و ...

عزیزم 🥰پسرم میگه من داداش نمیخاستم چرا برام داداشی آوردی ببر بده آبجی میخام

نه دختر موجود نازیه دخترو با عشق باید نگاه کرد

درسته این ذهنیت که به دختر همیشه میخواد ظلم بشه و دخترا بدبختن و فلان رو کلااا باید ریخت دور

دختر و پسر هیچ فرقی ندارن به ظلم باشه پسرا ام ممکنه خیلی ظلم ها بهشون بشه

کلا به اینکه قراره ظلم بشه و اینا اصلا نباید فکر کرد فقط بچه رو باید شاد و قوی بار آورد تا کسی نتونه کوچیکترین زوری بهشون بگه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم چند ماهیه که سه شب اول دمنوش شوید میخورم کاچی میپزم اشکنه میخورم گوشت سردیجات نمیخورم و پد پارچ ...

منم هر بار روز اول چایی زنجبیل میخورم از یه هفته قبل دمنوش پونه نعناع و شروع میکنم ترشی سبزی پیاز اینا رو اصلا نمیخورم کاچی با مغزیجات درست میکنم پای فایده نداره باز از وقتی شوهر کردم بهتر شدم ولی هشتاد درصد درد و دارم نمدونم گفتن سنگ خشت گرم کن بذار گذاشتم کیسه اب داغ گذاشتم اصلا که اصلا هر بار یه امپول کترولاک  یه هیوسین باید بزنم

کاش میشد منم به موقع بشم همش باید آمپول بزنم خسته شدم

میگن دمنوش شوید کمک میکنه به پریودی منظم

این چند مدت خیلی کار کردم واقعا پدرم دراومد من زود به زود میشدم مثلا دو هفته یکبار اونم چه وحشتناک

زاج  عسل و زیتون تزریق کردم یه چیزهایی دفع شد اصلا باورم نمیشد

حموم نرفتم سه روز اول

حتی رو آجر گرم مینشستم و کمرمو گرم نگه میدارم و غذاها رو هم گفتم اون بالا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزم 🥰پسرم میگه من داداش نمیخاستم چرا برام داداشی آوردی ببر بده آبجی میخام

پسر منم همش میگفت اجی، الان میگه کاش ی داداش دیگه بیاری از اجی کوچیکر باشه اجی رو بزنه،😂😂😂😂🤣ی روزایی هم ی جوری هواشو‌داره منه مادر ندارم.نه دعواشون معلومه نه دوستیشون

منم هر بار روز اول چایی زنجبیل میخورم از یه هفته قبل دمنوش پونه نعناع و شروع میکنم ترشی سبزی پیاز ای ...

چی بگم عزیزم 

حنا هم گذاشتم کف پام هر چی یادم میاد میگم