2777
2789
عنوان

مامانایی ک هم دختر دارن هم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 63 پست
من همیشه دعا میکنم دختر نداشته باشم چون نمیخوام خیلی از دردا رو تو این دنیا بچشه واقعا نمیخوام مجبور ...

پریودی یه موهبت الهیه که هر ماه خودکار هر چی کثافت و آلودگی هست از بدنت خارج میکنه 

وایه دردهاش هم خودمون مقصریم با تغذیه و روش اشتباه زندگی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من همیشه دعا میکنم دختر نداشته باشم چون نمیخوام خیلی از دردا رو تو این دنیا بچشه واقعا نمیخوام مجبور ...

ولی چه قبول کنی چه نکنی خیلیییی از کسایی که به دخترا ظلم کردن همین تفکرو داشتن

مخصوصا مادرایی که خودشون زجر کشیدن نمیخواستن دختردار بشن که اونم زجر بکشه ولی وقتی دختر دار شدن خودشون زجرش دادن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هم دختر دارم هم پسر

پسرا با نمک ان و جذاب و دخترا مهربون و دوست داشتنی..هر کدوم شیرینی خاص خودشو داره 

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

چه جالب کم پیش میاد کسی هر دو جنس رو دلش نخوادمنم دوتا پسر دارمپسرهاتون چند ساله ان؟

خب من بخاطر اینکه دختر نداشتم و پسر اولم و خیلی دوست داشتم خاستم دومی ام پسر باشه یکی 5ساله یکی 5ماهه

من هم دختر دارم هم پسرپسرا با نمک ان و جذاب و دخترا مهربون و دوست داشتنی..هر کدوم شیرینی خاص خودشو د ...

چ خوب ولی پسر بزرگم هم برام جذابه هم خیلی مهربونه اینو دیدم اینجوریه دومی ام دعا کردم پسر بشه 

چ خوب ولی پسر بزرگم هم برام جذابه هم خیلی مهربونه اینو دیدم اینجوریه دومی ام دعا کردم پسر بشه

ولی دخترا دلسوزترن واقعا نسبت به پسرا تو هر زمینه ای....پسرا کمی بی خیال ترن

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

چطور زجر میدن . منم ی دختر دارم

راستش خودشونم متوجه نیستن ولی زجر میدن

اونم همش از اونجا میاد که کلا ذهنیت بدی به دختر دارن همین ذهنیت که فکر میکنن دختر موجود خیلی بیچاره ایه و... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اره پسر پنج ماهم الان موهای داداششو میگیره جیغ میزنه😐

ای جونم . حالا مونده ..

دختر من دوسالشه  میدوعه جامدادی داداششو بر می‌ذاره فرار می‌کنه 

بعضی وقتا هم وقت خوراکی میشه بدو بدو میگه داداش هم بده برا داداشم میبره