2777
2789
عنوان

داستان دختری که بهش تجاوز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 96 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد این جریانم دوستمو از خونه میندازه بیرون

و تهدیدش میکنه به کسی چیزی نگه بهش گفته بود من تورو فقط براهمین میخواستم

و خلاصه بعد این داستان اون تتو رو کاور میکنه

دوستمم الان با رفیق همون پسره ازدواج کرده و حاملست

متاهل🧸

بعد این جریانم دوستمو از خونه میندازه بیرونو تهدیدش میکنه به کسی چیزی نگه بهش گفته بود من تورو فقط ب ...

رفیق اون پسره خبر داشته؟

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
بعد این جریانم دوستمو از خونه میندازه بیرونو تهدیدش میکنه به کسی چیزی نگه بهش گفته بود من تورو فقط ب ...

مگه میشه یه پسر برای این کار ۵ سال صبر کنه خیلی غیر قابل باور

میگم اسی رفیقت مقاومت نکردفحشی چیزی توخونه هرچی دم دستش بیادبزنه توصورت پسره یهوکشیدش توبهش تجاوزکرد ...

من خلاصه کردم از بس گفتن میخوای پر بازدید شی گفتم زود بگم تموم شه بخدا انگشتام سر شد🤦‍♀️

چرا مقاومت کرد ولی میگفت چاقو برداشت گفته بود صدات در بیاد اول تورو میزنم بعد خودمو

بعد اون اتفاق مستقیم اومد خونه ما واقعا حال بدی داشت هروقت یادش میوفتم حالم بهم میریزه ولی به لطف خدا الان زندگیش خوبه

متاهل🧸