2777
2789

چون شهادت حاج قاسم هست تعریف میکنم 

یه شب خواب دیدم یه هدیه بهم دادن و ۳روز بعد از جای خیلی مهمی برام یه هدیه اومد

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش

همه دوستام خونوادم و ....میدونن من بخابم یه واقعیتیو دارم میبینم😂

یعنی خواب من=پیشبینی آینده

میدونم مسخرس خودمم یه مدت خندم گرفته بود

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

والا حامله بودم خاب دیدم عزرائیل لباس مشکی پوشیده قدشم خیلی بلند بود تا دیدمش حالم بد شد فهمیدم یکی قراره بمیره دیدم اعلامیه یکیو میده دستم ترسیدم گفتم نمیخام من طاقت ندارم بفهمم کی میخاد بمیره بعد زنداییم رفت اعلامیه رو ازش گرف با خنده اورد داد بهم گف نترس بچس بازش کردم دیدم یه مادر و بچن از خاب پاشدم انقدددد حالم بد بود صدقه دادم یعالمه دعا کردم عصرش زنگ زدن گفتن یکی از فامیلای دورمون حامله بود ماه اخرش بود فشارش رفته بالا هم مادر هم بچه هردوتا فوت شدن من اکثر خابام تعبیر میشه ۹۰ درصدشون

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

کلا خوابها تعبیر ندارن 

علت تشکیل خوابه که تعبیر داره

برای همین کاهنان معبد نتونستن تعبیر کنن ولی یوسف تونست 

چون یوسف علم تعبیر دلیل خواب رو داشت 

این نکته در علوم متافیزیک خیلی مهم و پنهان به حساب میاد 

هدیه من به تو دوست من