2777
2789
ماه اخر بارداریمه خوابم افتضاح شده تا صبح این پهلو اون پهلو پام زیرم خشک میشه از یه طرف گرمم میشه 😓 ...

آخی🥺

ایشالا سلامت به دنیا میاد با دیدنش همه ی این دردا یادت میره:)

من همانم دلداده هنر،دلباخته رنگ ها 🎨:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا این مسله جهانیه ...چرا همه اینطور شدیم ....من نخوابیدم چون شوهر ع وضیم قبل خواب برگشته میگه تو زودتر از من میمیری حالا ۱۳سال از من بزرگتره .چربی و قند و فشار و اینا هم داره ...هر چند وقت یکبار میگه و جال منو میگیره به خاطر این حرفاش خوابم نمیگیره ..خیلی هم جدی

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
دقیقا , فک کن ناراحت و بی حوصله از خونه زدی بیرون یکم پیاده روی کنی سگای ولگرد دنبالت بزارن و پا ب ف ...

😅🤦🏻‍♀️

فدات شم مرسی گلی 😍بهترین ها برات رقم بخوره 🌹

قربونت بشم قشنگم😍♥️

منم اوایل بارداریمه

امروز که فهمیدم از ذوق خوابم نمیگیره😅

قربونت بشم قشنگم😍♥️منم اوایل بارداریمهامروز که فهمیدم از ذوق خوابم نمیگیره😅

امروز فهمیدی بارداری ؟

پس مبارکه مامانی اولین بارداریته من الان دخملم داره سوراخ میکنه پهلومو اینقد لگد داره میزنه 😍

من تاحالا گوش ندادمپیشنهادت چیه؟

روانشناسی ها همشون خوبن .

طبقه بندی داره تو اپ پادکست ..

من از طاقچه کتاب صوتی گوش میدم .فعلا والدین سمی رو تمام کردم .الان دروغ هایی ک به خود میگوییم .و هنر جنگ رو گوش میدم .با چندتا بچگکنه برای بچم 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
روانشناسی ها همشون خوبن .طبقه بندی داره تو اپ پادکست ..من از طاقچه کتاب صوتی گوش میدم .فعلا والدین س ...

مرسی قشنگم بابت راهنماییت😍♥️