2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به سلامتی😍 تقریبا دو هفته ست شدید ویار چیزای شیرین دارم

من ویار ترش دارم البته ن هر ترشی

شیرینی ام میخورم 

ان تی نگفت نی نی چیه

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
من ویار ترش دارم البته ن هر ترشیشیرینی ام میخورم ان تی نگفت نی نی چیه

هفته پیش رفتم سونو وضعیتش نرمال بود گفت دختره ولی گفت این هفته برم دوباره سونو بگیرم، هنوز به شوهرم نگفتم، دپرس میشه حوصله ندارم

هفته پیش رفتم سونو وضعیتش نرمال بود گفت دختره ولی گفت این هفته برم دوباره سونو بگیرم، هنوز به شوهرم ...

بخا‌طر دختر بودن دپرس میشن؟؟

من از خدامه دختر شه

دختر رحمته😍

بخا‌طر دختر بودن دپرس میشن؟؟من از خدامه دختر شهدختر رحمته😍

من فروردین همین امسال زایمان کردم، بچه م دختره، اون گفت دوتا باشن یکی دختر یکی پسر با هم شیر به شیر بزرگ بشن، سن شوهرم هم بالا داره میره میگه تو سن بالا بچه کوچک داشتن سخته و... ازین حرفا، دوست داشت پسر باشه برادراش هم همه پسر دارن، برای من فرقی نداره اون یکم ذوق بیشتری داشت البته هنوزن داره

من فروردین همین امسال زایمان کردم، بچه م دختره، اون گفت دوتا باشن یکی دختر یکی پسر با هم شیر به شیر ...

عزیزم ان شاءالله خدا بهت قوت بده خوشگلم

هر چی خیره براتون رقم بخوره