2777
2789
عنوان

چرا برام ماشین خریده

337 بازدید | 13 پست

اون موقع که دوست بودیم همین سال قبل من ۱۷ سالم بود و اطلا گواهینامه نداشتم که سوار شم فقط انداخته بودیم تو پارکینگ الانم که باز بلد نیستم هنوز رانندگی حس میکنم اونو به نفع خودش گرفته بوده به عنوان ذخیره ی پولی برا خودش اگ یبار خواست از دستم بگیره بفروشه چی؟

🤍🍼

فعلا که مال توئه گواهینامتو بگیر ازش استفاده کن که وقتی فروخت دلت نسوزه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب اسممه اما

چجوری ماشین ب اسمتع ولی گواهی نامه نداری 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان بگو میخوام گ‌واهی نامه بگیرم ببین بهونه اورد یعنی همینطوره برای سرمایه گذاری خریده

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

الان بگو میخوام گ‌واهی نامه بگیرم ببین بهونه اورد یعنی همینطوره برای سرمایه گذاری خریده

تاحالا ک همچین چیزی راجب اون ماشین نگفته اخه خودشم ماشین دار الان ولی چنروز این فکر افتاده تو سرم میخوام رک بپرسم

🤍🍼

تاحالا ک همچین چیزی راجب اون ماشین نگفته اخه خودشم ماشین دار الان ولی چنروز این فکر افتاده تو سرم می ...

یه فکر بهتر

بگو میخوام ماشینو بفروشم زمین بگیرم ببین چی میگه 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

فقط ب ناممه میگه ثبت احوال اشنام بود

چ ربطی ب ثبت احوال داره

خودت سند رو دیدی؟برگه سبز دیدی؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)