سلام دوستان عزیزم من واقعا یه مشکلی دارم که خیلی وقته بدجور عصابم رو خورد کرده ممنون میشم کمکم کنید
راستش منو خانوادم نزدیک به دوساله با خانواده پدرم به مشکل خوردیم و قطع رابطه کردیم سر ظلمی که در حق ما کردن . من پایه ثابت خوابایی که شبا ممکنه ببینم اینه که این خانواده رو توی خواب میبینم و اونا باز دارن مارو اذیت میکنن تو خواب و باز همون کارایی که باهامون کردن و آزارمون دادن رو میکنن . خیلی وقتا خواب میبینم که خانوادم دارن با اونا آشتی میکنن و من نمیخوام آشتی کنم و از خونه فرار میکنم و دعوا و گریه و اینا . خلاصه که خیلی عذاب آورن این خوابا برام و همش با نفس تنگی از خواب پامیشم و تا چندین ساعت یا حتی کل روزمو تحت تاثیر قرار میده این موضوع. و اینکه تنها هم نیستم ، بقیه اعضای خانوادم هم همین مدل خوابارو میبینن و دیگه اونا هم عاصی شدن . و اینم بهتون بگم که در طول روز من حتی فکرم هم سمت اونا نمیره که باعث بشه شب خوابشونو ببینم ولی باز میبینم و دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم که خلاص شم ازین کابوسا ....
من اصلا به دعا نوشتن و نفرین و طلسم و اینا باور ندارم ولی اینجور چیزا طرف خانواده پدرم زیاده ، یعنی امکانش هست که اونا همچین کاری کرده باشن که آرامش مارو به هم بزنن یا هرچی ؟
برای اینکه دیگه ازین خوابا نبینم و انقدر عذاب نکشم پیشنهادی دارید ؟
ممنون میشم راهنمایی ها و نظراتتون رو بدونم دوستان عزیزم 🙏