mwmwm مدیر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 عنوان دغدغه ها تو حلقم | مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 113 پست دغدغههای یک پسر:سربازی نرفتم 🙁کار نیست 🙁خونه ندارم 🙁ماشین ندارم 🙁زن نگرفتم 🙁دغدغههای یک دخترناخنم شکست ☹️😰مهناز زودتر از من شوهر کرد ☹️😳برنجم خمیر شد ☹️😑وااااااااااای عروسکمو نخوابوندم ☹️😱آخری منو داااغون کررررد😶 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر 1403/10/13 | 01:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 خب الان چیکار کنیم؟ کاربر مرد که هستی سایت بارداری و مربوط به خانوما هم که ثبت نام میکنیدرمورد مسائل ... هیچی قراره مگه کاری انجام بشه یه تاپیک فان هست همین کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 داداشمون حاملس ویار کرده اومده نی نی سایت ببینه چی خوبه بخوره اینم حرفیه کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 چی کار کنیم حالا؟میخواستین بدبخت و تنبل نباشین که الان دغدغتون انتخاب منوی شام عروسیتون و انتخاب است ... والا دیگه از ما گذشته ام شاءالله جوانهای الان این مشکلات و دغدغه هارو نداشته باشن و همه خوشبخت بشن کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 اونقدر دغدغه دخترا بی نزه نیست الان دخترا مردی هستن واسه خودشون حرف حق و قابل احترام هستند برای من تاپیک فقط فان هست امید که ناراحت نشه کسی کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 از یازدهم ساغت سە شب تا الان کع تازە سیزدهم شدە🤧 مهم نباشه برات میگذره کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
عاشق_کلم_بروکلی عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 1634 آخه کجای این تاپیک و تاپیک قبلی خندهداره؟؟؟؟😐 متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه پس از وزیدن بادهایگوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 انقدر دغدغه داری در عرض دو روز ۱۵تاپیک زدی😂نکشیمون دغدغه مند والا با این توناشون کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 3082 مهم نباشه برات میگذره آخە حرف بی ارزش میزنی گفتم یادآوری کردە باشم
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 ای بابا تو این گرونی چجوری خودمو زندگیمو جمع کنمچجوری به حال روحی و جسمیم برسمپی پولم چیکار کنمایوای ... درک میکنم اینم فقط یه تاپیک هست کمی بخندیم همه مشکلات خودشونو دارن کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 برعکس الان بیشتر خانما دنبال کار کردن و مستقل شدن هستن نه پسرا که همش دنبال عیاش بازی و اومدن از سر ... نظر شما هم محترم کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 فوش بدم چی میشه؟ اعصابم خوردهههههههههه اگر با فحش دادن به من شما سبک میشی و اعصابت ارام میشه من حرفی ندارم کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 سربازی نرفتی کار نداری خونه نداری مال همینه تو نی نی سایت علافی 😂 ول کن اینارو کلا من هیچ جا نرفتم کلا زندگی هم نکردم 😉 کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 کسی ناراحت که نمیشه ولی خودت بخون ببین خنده داره واقعا ؟! درک میکنم ببین به کجا رسیدیم که این مسایل شده برامون خنده کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
mwmwm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 983 الان دیگه کسی به این شوخی های ضد زن و شوهر عمه ای نمی خنده! چه میشه کرد اونقدر همه گرفتارن و درمونده که شما خنده دار ترین هم بیاری کسی نمیخنده کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر