2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردش خیلی زرنگه، داره از همین الان تمام جوانب و آهای طلاق اجرامیکنه که بعدن مشکلی توطلاق نداشته با ...

نمیدونم من ترجیح میدم اینقد ب چنین مسائلی ریشه ندم ک اذیت بشم ..سختگیری زیادم مثل راحتگیری بیش از حد خوب نیس..ادم نباید تاته ماجرای ب این سادگی مورو از ماست بکشه بیرون

فاکتورو نداده فاکتووووور!!!! طلارو داده !!!کدوم بی اعتمادی

فاکتور رو نمیگم گفتمم فاکتور رو بی خیال چشاتونو باز کنین

برا اینک النگو رو نداده میگم

واقعا متوجه نیستین منظورش ازین کار چی بوده ؟؟؟؟

بعدش من نمی‌دونم چرا یچیزی رو برای استارتر مینویسم شما بخودتون میگیرین 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

درسته ولی ما ی فامیل داشتیم هرچی میخریدن زنه فاکتور بنام خودش میزد بعد چندین سال که خواستن طلاق بگی ...

الان برای دختر خواهرشوهرم با اینکه فاکتور به اسم خودش بود قبول نکرد قاضی میگه تو مهریه باید درج میکردین 

خواهرشوهرم کلی طلا گرفته بود واسه دخترش شوهر عوضیش همه رو فروخت اونم سر چیزای بیخود الانم میگه ندارم مهریه بدم به همین راحتی

اوکی فکرشو نمیکنم دیگه آخه یکم پررو تشریف داره سند ازدواجو از خونمون اومد برد سر یه بحثی که باهم داش ...

سند ازدواج باید دست پدر شما باشه حالا چ تو سیستم ثبت شده باشه چ نباشه..کارش تموم شه باید بیاد پس بده..مارسممون اینه حالا شمارو نمیدونم

فاکتور رو نمیگم گفتمم فاکتور رو بی خیال چشاتونو باز کنینبرا اینک النگو رو نداده میگمواقعا متوجه نیست ...

بابا بیچاره النگو رو داده دستش کرده فقط فاکتور رو برداشته همین

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بابا النگو رو داده بهم

بابا از اول بگو عنوان نوشتی برده خونشون فکرکردم النگو رو برده

نه پس بشین سرجات دیگه برید سرخونه زندگیتون فاکتور هاروهم باخودش میاره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗