2777
2789

بچه ها حدود دو سال دو سالو نیمه کهه اول از همه این لکه های نارنجی روی بازوی سمت راستم اومد یکدفعه بعد دو سال همینطور تکثیر پیدا کرد و الان بیشتر بدنم این لکای نارنجی روشنه که خیلی هم حالت تهوع انگیزه دارم دق میکنمم دوطرف بازو و سینه هام و بدنم شده این لکه های نارنجی زننده که تو چشم هم هستش اخه برای چین این لک هااا مامانم هم تنیلی میکنه دکتر نمیبرتممم دیگه این لکا هم خارش داره هم همینطور زیاد میشه بخدا خجالت میکشممم یکم لباس باز تر بخوام بپوشم اعصابم بهم ریختسس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه گلممم اصلا یکدفعه دوساله اینطور شده

فک نکنم چیز خطرناکی باشه دکتر پوست بری بهت ی شامپو بدن میده درست میشی،من هم دارم ک البته برای من بعد از لیزر اینطور شد

دکتر رفتم گفت وقتی خیلی گرمتون میشه بیشتر میشه و چیز خاصی نیست 

یعنی ممکنه قارچچ باشهه؟ اخه خیلی زودد مریضی پوستی میگیرمم از وقتی یادم میادد بدنم و زیر بغلم و بیشتر ...

بله خارش داشته باشه قارچه و مطمعن باش خال یا لکه پوستی دائمی نیس

اما خب باید درمان کنی 

حتما برو دکتر ولی اگه دیگه نبردن اینا شامپو کتاکنازول یک درصد رو خودت میتونی بگیری از داروخونه فروش بدون نسخه هم داره