2777
2789

پیش بهترین دکتر که هزارتا کار از نزدیک ازش دیدم هم برم خرابکاری میشه.

یا مثلا برم بوتاکس حساسیت میدم  یا یه شکل خیلی بدی میشم

چند ساله وضعم همینه دیگه میترسم کاری کنم چون یا خرابکاری میکنن یا مشکلات سلامتی برام پیش میاد. کسی مثل من هست؟ من حتی باشکاه هم برم و حرکات رو دقیق دقیق میلیمتری انجام بدم بازم آسیب میبینم.

اصلا نمیدونم‌ چیکار کنم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
وا چرا اخه😂

بدبختم دیگه. نزدیک ده ساله فقط بدبیاری 

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دماغتم عمل کردی؟

اره اونم گند زده 

چقد بد شانسی دختر

انقدر خسته ام 🥹